Kon: Izlaza iz ove situacije nema bez vakcinacije

Ostavite komentar


  1. Da nije mozda ta situacija postala takva zahvaljujuci takozvanim „vakcinama“, sto i nisu i vasim pritiscima i lazima – spas u vakcinaciji. Pa svi vakcinisani oboljevaju redom i umiru. Mora da cete biti posebno nagradjeni kada pobijete sve Srbe.

  2. Ma dajte, nisam antivakser, ali dokle vakcinacija:vakcinacija, revakcinacija, buster (!?) vakcina i sad se pominje i četvrta doza, pa dokle, ili je to sve ipak krupan posao farmacijskog lobija. Kad tome dodamo italijansko novo prebrojavanje umrlih od korone i sa koronom ispada da je od 130500 umrlih, samo 3500 umrlo od korone, a ostalih 127000 su umrli sa koronom od drugih bolesti. Šta je u svemu tome istina?

  3. Zasto se ne objavi zvanicna studija smtrnosti onih koji su bili vakcinisani a oboleli su i umrli, i informacija da je od Kineske vakcine smtrnost najveca ( dakle ne stiti uopste ), pa astra, pa moderna, pa fizer…

  4. Neizmerno osecam potrebu da svojim komentarom doprinesem slobodnom radudjivanju svih putem bas ovog slucaja na temu koristi postojece sluzbe kriznog staba-njene namene,potrebe,odgovornosti i smelog nametanja nepreciznog prikazivanja pravog nastanka-takozvanog kovida-kao utvrdjeno nevidljivim a u pravnim osnovima koji se tretira kao nepostojeci;dakle za gore isto navedenog pojma-njegovog uzroka,oblika,domena stetnosti,jednolicne ili individualne opasnosti po pojedinacne ili i ostale organe ljudskog tela (znajuci ucestalo lose delovanje putem respiratora kojim(licno pretpostavljam) se ne moze odrzati izdisaj kao sto je udisaj i njegovim koriscenjem-sto verovatno uzrokuje problem rada srca)te i uopste upornim propagiranjem istog,pretpostavkama koje predstavljaju pod jedan zastasivanje,pod dva totalno odsustvo prisutnosti slobode kretanja sto definisanih sto nedefinisanih lica koja borave uz zdrav razum okrenuti razmisljanju o slobodi koja je osnova zakona prirode koji je mnogo jaci nego neki napisani kojim se direktno kao karijeristi drze smesteni opusteno i nezabrinjavajuce upravo zbog samo nepotpunih informacija koje nedostaju kao presudne za poslusnost i pravi stav coveka prema opasnosti ili prepustanja slucaju pod uvek istim upitom-„dokle“!Srbijo sve najbolje..!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.