Kon: Krizni štab još nije dozvolio novogodišnje proslave, u drugoj polovini januara neminovan rast zaraženih

Ostavite komentar


  1. Okej Peco, svi znamo da ce sad da stagniraju ako ne i padaju brojke, pa kad prodje nova godina onda ce polaaaako da rastu.. vec ste nas izdresirali na to

  2. Gospodo,ne organizujte novu godinu na Trgu i sajmove. Najbitnije od svega toga: Pojacati kontrolu za zimovanje (traziti obavezan test bez obzira na vakcinaciju kao uslov za boravak u hotelu) i odvracati Ljude od zimovanja,jer sa svih strana se dolazi,odlazi i ,,raznosi“ se Virus. Isto i za nocne klubove i splavove.
    Pojacati kontrolu mera i uvesti Karantin za ulazak u zemlju (iz zemalja koje su na listi kao zemlje sa povecanim rizikom). Svi mi smo svesni da je velika ekonomska dobit od ovog kruga praznika sto i traju do polovine januara. Razlog je da slabije mere privlace Ljude iz Srbije i sveta,ali treba da se vodi racuna o zdravlju Ljudi uvek.

  3. Zar te šaljivdžije pored nerviranja građana, nešto i odlučuju!?,Zar se nisu samoukinuli, kada već služe kao scenografija i loši momci po režiserovom scenariju?

  4. Ne verujem da će ovaj čovek koji tako zdušno propoveda stroge mere da sedi kod kuće uz „Pinkovo“ „Narodno veselje“ i da jeca za pacijentima na respiratorima, nego će da ide negde u provod i da pomenute mere krši. Uostalom, zar isti ovaj čovek nije postao poznat po aferama sa vakcina protiv svinjskog i ptičjeg gripa? Zar isti ovaj čovek nije rekao da su sledeće dve nedelje ključne (ima tome već dve godine)? Ko da mu veruje? Ko da ga shvati za ozbiljno? A i ko ga šta pita? Neka sedi kod kuće u skafanderu, sa maskom, vizirom, rukavicama i sredstvima za higijenu, a neka ostavi normalne ljude na miru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.