Kon o Đokovićevoj izjavi o vakcinaciji: Izbegavaj direktne odgovore ubuduće

Ostavite komentar


    1. Pravi savet od nekog ko uvek, po sopstvenom priznanju, izbegava direktan odgovor, a bogami i odgovornost!?

    2. Zato sto Novak ima veliki uticaj, pa ce kojekakvi, kao sto onomad poslusase Jecu K, poslusati i Novaka. Nakon JK smo imali epidemiju morbila, a nakon Novaka bi mogli biti poslednja zemlja u Evropi gde se virus siri i kada je u ostalim zamro.

      1. Nole je gospodin za tog Kona a sa J.K. ne moze ni da se stavi u istom kontekstu a kamoli da se poredi sa njom. Nole je ljudina. A vi sto verujete vakcinama malo se raspitajte za tog Kona i za vakcine kojima je hteo da vakcinise 2009. Samo se raspitajte, procitajte malo. Mnogo ce SZO da se brine o nama. Gde su bili kad su na nas bacali osiromaseni uranium.

    3. Novak kao najpoznatiji Srbin u Svetu a verovatno I u Srbiji itekako ima veliki uticaj i kao takav snosi odgovornost za izjave koje mogu da ubede masu u nešto kao sto je ne-vakcinisanje.

      Ne pratim ovog Dr, ali pratim vesti oko vakcinisanja u svetu i dokazano je da su sve teorije osim zarade Farme gluposti i veoma opasne.

    4. Naravno da mu smeta Noletov komentar. Zasto bi ljudi bili terani na primanje vakcine?! Normalan covek koji ume da razmislja svojim mozgom to zna bez da Nole ista kaze. A vi gospodine Kon, bolje bi vam stajalo ime Con (znacenje potrazite u Engleskom rečniku) jer vi to upravo i jeste.

  1. Ovaj dr Kon je ocigledno u farmaceutskom lobiju, osim sto daje legitimitet Vucicevom krsenju ustava i zakona. Sto se vise razotkriva sve gore misljenje o njemu.

    1. ,,Poenta je zdravog razuma da se na planeti zemlji zarazilo 0,025% populacije, umrlo baš od korone 0,0015% populacije i to preko 80+ godina, i da na konto te priče treba da se vakciniše 90% populacije ,,

      1. I ujedno i cipuje (proektovana pandemija straha), zig zveri je preteca Antihrista.

    2. Kakav je to ton kojim se Kon obraca Djokovicu bez persiranja. Sa kakvim to omalovazavanjem Kon deli lekcije? Neka procita izjave uglednih svetskih lekara koji se redom izjasnjavaju da nece primiti vakcinu dok ne budu sigurni da je kvalitetno izradjena.
      Kon sada ima pametnija posla, neka se pozabavi Mitrovicem i njegovim suludim uputstvima za lecenje Kovida19 i time zasto je epidemioloska situacija u Srbiji, sa svima njima u tom stabu, toliko losija od situacije u Hrvatskoj.

    3. dr.Kon je u svakom slucaju profitirao na ovoj bolesti, od majora postao potpukovnik, Nole je dao svoj novac milion eura, da bi se OVI hvalili kako su napabili maske njegovim novcem.

  2. Ovaj covek,mislim na kona,a i ostale iz njegove ekipe nema nikakav kredibilitet da bilo kome daje lekcije.Kad se setim 2009 godine i njegove uloge u operacije ,,svinjski grip,, mucno mi je.Tada je pretio ostavkom ako se ne vakcinise 7 miliona gradjana,kupili smo 3 miliona vakcina,bacili skoro sve.Novartis je zaradio 8 evra po vakcini iako je bilo jeftinijih i kvalitetnijih ponuda.Ovo sve mozete da nadjete na netu,to su zvanicni podaci.Da li mislite da je kon tada podneo ostavku?

  3. Konu smeta Đokovićeva izjava o vakcini, ali mu nesmeta epohalni pronalazak Željka Mitrovića protiv corone.

  4. Dr.Kon da li Vi znate sastav vakcina koje se uvoze pa i one koje ste promovisali pre nekoliko godina, a uvezene su od proizvođača Novartis. Da li možete da kažete da u sastavu tih vakcina NEMA nano čestica koje bi mogle nakon primanja tih vakcina da utiču tako što će osobu koja je primi da ‘programira’ da u određenom životnom dobu aktivira letalni efekat, bolesti ili oštećenje mentalnog zdravlja (npr. kao vakcine po Africi i Indiji). Dakle Dr.Kon DA LI VI ZNATE TAČAN SASTAV VAKCINA koje se uvoze, a smatram da NE ZNATE.

    1. A da li Vi, dr. XXL, znate u kojem ste tačno trenutku, putem nano čestica, programirani da se aktivno uključite u reality i Pink „civilizaciju“?

      1. Dobro postavljeno @Petar izvrši ozonizaciju mozga na tom ružičastom TV mediju uz konsultaciju „Dr.“ Željka Mitrovića kome ovaj uvaženi Dr.Kon nije smeo da se suprotstavi iako se ovaj otvoreno bavi može se reći nadrilekarstvom u pandemiji za čovečanstvo nepoznatog virusa.

  5. je dozvoljeno samo javno da se podrzava vakcinacija a nije dozvoljeno biti protiv?
    Nove vakcine – kolika je njihova sugurnost i da nema posledica?

  6. Ma dosta više i ovog doktora Kona, on sve zna i sve komentariše, a ispostavi se da pola od toga možeš da baciš u vodu. S obzirom na njegovu prošlost i ulogu u nabavci vagcina u vrijeme epidemije virusa H1N1, ne zaslužuje pravo glasa. On bi opet da menadžeriše oko vakcinacije. Očigledno povjerenik globalističkih govana koji slijepo sprovodi naređenja. Fuj. (Svaka čast poštenim doktorima, ali ovakve treba neutralisati).

  7. Kao dete, pre mnogo godina, oboleo sam od osteomijalitisa. To je bakterija koja jede kostanu srz. Kada sam odrastao saznao sam da ta bakterija zivi u telo bikova i krava. Ima li neko da mi kaze da li su se tada vakcine pravile na podlozi njihove krvi. Hvala.

    1. Bravo za Novaka,uvek je bio pametan,vakcine su zlo,oni koji su nam poslali ovo zlo ,a ovaj doticni je njihov poslusnik,hoce da nas vakcinisu sa neispitanim i stetnim vakcinama.Dole globalisti ,ovo vam nece vise proci

    2. Ili ja to ne umem da podelim ili je to ovako nemoguće.
      Ukucajte na youtubu “Kako se prave vakcine“ i tražite objavu..npr/a ima ih dosta/Marije S.

  8. Majstore, a što nisi tako direktan i ne daš komentar kada te novinari pitaju da li Vučić krši preporuke struke idući sa bulumentom uzduž i popreko Srbijom?
    Mislim, kada već daješ direktne komentare na ono o čemu te niko nije pitao.

  9. dr Kona su znali samo oni koji su pratili tragove novca u vezi sa bilo kakvom vakcinacijom godinama unazad….a za običan svet koji nije verovao u tako nešto, potrudio se on sam. Toliko vremena pokazivanja beskičmenjaštva, sve zarad novca koji će uslediti, i sada Novak da mu kvari posao i potencijalno smanjuje dobit…

  10. DRŽI SE VUČIĆA. TO TI JE SIGURICA. STALNO NEMAŠ ODGOVORE O PREDESDNIKU A GLE ČUDA KOMENTARIŠEŠ ĐOKOVIĆA. SRAM TE BILO.

    1. @miki Bravo,za drugo ovaj Kon i nije ! Danasnje vakcine su zlo,to zna svako ko iole ima nesto u glavi,pune su aluminijuma sto je dokazano,ja svoju decu ne vakcinisem uopste,zdrava i orava su nikad bukvalno bolesna nisu bila ! Robert Kenedy daje 200,000$ ko dokaze ( profesori,dr,istazivaci bilo ko) da vakcine nisu stetne,sta mislite da je neko gadljiv na novac !?? Zasto se niko nije javio ! The end ))))

  11. Tako, sluzavi, mozes da se obratis svom sefu, a gospodinu Djokovicu da se obracas sa – uvazeni gospodine, svetski prvaku, ponizno se obracam, ja nikogovic lokalne provinijencije, uz zahvalnost za Vasu licnu donaciju od 1 milion evra koju niste morali gangsterski i sibicarski da doturate u koferima, nego ste kao gospodin covek, svetska faca, legalnim kanalima kupili i dostavili respiratore i ostale medicinske potrepstine bez potrebe da licno udjete u avion i licno istovarite iz magacina, jer Vi ste gospodin, a ne nosac kofercica i utovaricac robe…

    1. Gospodine Kovac, BRAVO za komentar, apsolutno najbolji koji sam ovde procitala

  12. Tako to radi potpukovnik!
    „Častan“ savet: “ Vidi kako ja, oko pitanja novinara kao kiša oko Kragujevca, neću šefu (vrhovnom komandantu! ) ni na senku.“

  13. Doktor Kon uz duzno postovanje za Djokovica ipak zna vise od njega…Djokoviceve izjave unose nemir kod vec uznemirenog naroda koji je podlozan manipulaciama i teorijama zavere

    1. Vise je Djokovic uradio sa 2 000 000 evra pomoci, i vise, nego sve stetocine AV rezima, i sverceri kinskih vakcina, koje ne bih dao ni Vucicu ni Konu, suvise je bezobzirno, bez obzira na gadjenje spram ovih, ne znam kako ih nazvati?

    1. Slažem se s Vama. Pismenost i izbor reči je na nivou tih novina i njihovih čitalaca. Za ostalo, nisam stručna, nisam ni lekar ni epidemiolog. NE ZNAM , a vidim da ovde svako ko ima internet i zna slova , zna bolje od lekara. Blago nama.

  14. Prvi put podržavam nešto što Đoković radi i priča. Ne verujem ništa SZO, Vučiću i struci.

  15. Da li je neko primetio da struka, ne kod nas nego u svetu, nema jednoznačne odgovore niti na jedno pitanje. Da navedem neka. Ne zna se kako je došlo do pojave virusa, kako je prešao na čoveka, kao se prenosi, da li napada decu, da li su deca prenosioci virusa i kada nemaju simptome, šta virus napada pluća ili hemoglobin ili …, koje mere treba preduzeti da se spreči širenje putem stroge izolacije ili stvaranjem imuniteta krda, da li se stiče imunitet, da li se virus može vratiti i izlečenim i još milion pitanja.
    Leka još nema. Vakcine nema. Raspravlja se da li je vakcinacija obavezna. Zašto? Kada je stanje da se ništa jednoznačno ne zna onda svako komentariše kako mu se čini da je najbolje. Tako i Djoković. Kako da kaže primiću vakcinu kada je nema. Kada je bude i kada bude sigurna kao vakcine koje se daju u dečjem uzrastu onda se o tome može raspravljati da li je obavezna ili ne. Ni za sezonski grip nije obavezna.
    Šta tera Dr. Kona da komentariše šta ko kaže? Koliko sam pročitao i Bil Gejts se jakomnogo pojavljuje u vezi vakcine. Da li je on stručan (sigurno je i virusolog i imunolog i pulmolog i..) pd Dr. Kon nije našao za shodno da to komentariše.
    U ovom trenutku nisu bitni stavovi niti Djokovića niti Dr. Kona. Kad bude vakcine-tada.

  16. Postovani dr. Kon, znam sigurno da ovo citate pa iskreno ocekujem i odgovor. Danas i ovde. Gde je zavrsilo 850.000 cepiva koji su placeni 7 evra po komadu? Koliki je Vas procenat a ukoliko niste umesani u procenat zasto niste bili dovoljno moralni prema gradjanima pa progovorili o navedenom slucaju? Kada mislite da progovorite istinu o pisanju na svom „licnom, private“ fcb nalogu koji prati nekoliko hiljada frendova pa vidi neko objavio sram ga bilo??!!!
    E sad na red ti mali neposlusni Novace, red je i na tebe da kazes kad si jeo sniclu, zasto reklamiras celer to su krucijalna pitanja za naciju, ima da odgovaras jel znas…..

  17. Svako ima pravo na mišljenje i izbor. Zašto se uvaženi doktor ne bavi nadrilekarom Ž.Mitrovićem i svojim šefom koji u borbi pritiv virusa popije čašicu više prema sopstvenim tvrdnjama. Ili izjavama kolege o najsmešnijem virusu. Niko ne sumnja u vakcine koje smo proizvodili u YU. Bili smo država. Danas smo samo test poligon za razne pilot projekte.

  18. Zasto doktore ne odgovorite Zeljku Mitrovicu na njegove medicinske preporuke ili zasto ste u doba svinjskog gripa inicirali da se milion ljudi vakcinise, pa je vas apel propao?

  19. Jos jednom podsecanje, da se ne zaboravi:

    “…  Pretpostavljam da priličan broj ljudi ne pamti proglašenje vanrednog stanja u Srbiji, zbog pandemije respiratornog korona virusa tipa AH1N1, u novembru 2009. godine. Tada je, taj isti gospodin, Predrag Kon, predsednik tadašnje Radne grupe za borbu protiv pandemije izjavio da će broj obolelih u Srbiji biti veći od dva i po miliona i da je, zbog toga, potrebno vakcinisati celokupno srpsko stanovništvo lekom Tamiflu. Predložio je nabavku SEDAM i PO miliona doza tadašnjem Ministarstvu zdravlja. Naručena su 3 miliona, a avansno plaćeno 850.000 doza. Na osnovu preporuka sadašnjeg epidemiologa Branislava Tiodorovića, a tadašnjeg predsednika tenderske komisije za nabavku vakcina, kupljene su, naravno, skuplje vakcine švajcarske firme Novartis, umesto jeftinije doze, takođe švajcarske firme Glakso Smit Klajn. Umesto 3 miliona građana , vakcinisano je svega 149.882 ljudi., a ostalo je uništeno i bačeno. Umesto dva i po miliona teško zaraženih, hospitalizovan je svega 6021 pacijent. Umrlo je 137 ljudi. Od toga više od pola na respiratorima. Vakcina, koju su tražili i odobrili za uvoz veliki stručnjaci, gospoda Kon i Tiodorović, pri tome je bila zdravstveno veoma opasna i nedovoljno ispitana, naročito dečja, lažna split vakcina, zabranjena u većini zemalja koje zaista brinu o svojim građanima. Tu dečju vakcinu su takođe odobrila oba navedena gospodina. Od 16 tada vakcinisanih trudnica tom vakcinom 11 ih je rodilo decu sa znacima autizma. Ovo su činjenice koje lako mogu da se provere. Potpuno ista ekipa danas iznosi iste šarlatanske zaključke, prognoze i naredbe, radeći isključivo za interese velikih korporacija. Ko je sve tu još umešan, pretpostavljam da već znate i sami. Opasne su igre u pitanju, vrti se veliki novac, nema tu mnogo brige za slabije i zato… Čuvajte se…”

    1. Nije bilo proglašeno vanredno stanje!!! Mooolim vas..samo se unosi konfuzija, kao da je nemamo dovoljno. Konfuzija, neznanje, paušalno ocenjivanje i najmanja nepreciznost deklanšira panične poremećaje, i druge anksiozne, OKP, paranoju i depresiju kod predisponiranih i kod osetljivih kojih je mnogo više kada su krizna stanja…sada smo u krizi što se mentalnog zdravlja tiče… čuli ste svi za adolescentsku krizu, tada su šanse da se ponašate neracionalno i da se dekompenzujete pod uticajem jakih i neprijatnih emocija, mnogostruko veće…stvarno neki komentari liče na one iz „onog što se kupuje na trafici a nisu novine“

  20. Gospodine Kon
    a da se za promenu pozabavite Vašim kolegom Nestorovićem (najsmešniji virus) ili pak vlasnikom Pink-a, koji covid 19 leči tako što pije fantu i podriguje.
    Šta mislite o tome, zašto tu ne „pucate“ iz prve?

  21. Da, Kon se razume sverc kineskih vakcina, ako se dobro secam. Majsetore Kon, idi pevaj „Cipelu“, nisi za bolje. Djokovic je rekao da je pametnije jacati imunitet, nego isti slabiti, pa se onda rokati sa vakcvinama po povoljnoj ceni, koje valjaju Kon i kompanija. Ja se slazem sa Novakom. Naravno, ako vakcinu izmisle Japanci, ili Nemci, svako ce se vakcinisati, vervatno i Novak.

    Jesam li objasnio?

  22. Ovaj će da uradi šta god mu vrhovni komandant kaže… Novak je teniser, nije majstor. Ni iz drugog puta nećeš uspeti da nam prodaš te tvoje lekiće.

  23. Dr Kon je jos jedan od onih iz famacetskog lobija i koji radi za jednu od najvecih farmaceutskih kompanija i kome je u interesu da proda tu pricu o obaveznom vakcinisanju .Uz taj njegov stav mu je potrebna i saglasnost drzave tako da nista nije cudno sto radi po volji vlasti i uz vlast.

  24. Komunjarska struka nešto kaže.gde on živi,pa on nema apsolutno nikakav kredibilitet da bilo šta komentariše.prodavac vakcina obični,običan trgovac samim sobom i ko zna čime.takvi su iz države oterali milion ljudi minimum.krali su tuđe znanje da bi ostali na funkciji na kojoj su

  25. Da je agent/zastupnik SZO DrKon je pokazao još 2009-te. U medjuvremenu je statusno napredovao. Od početka smo znali šte će biti na kraju, gomila vakcina i lekova koje moramo kupiti i potrošiti. To će da podrži i zakonima ozvaniči nenarodna vlast, koja već zvecka procentima u svojim dzepovima. Bio jednom jedan AV, zao i opasan sav, strašno…

  26. Ali zaista lekari koji ne postuju etiku i prava pacijenta da samostalno odlučuje o metodi lecenja su za preispitivanje lekarske licence. Najbolje da se zaposle kao prodavci vakcina u farmaceutskim kućama nego da zloupotreblhavaju bele mantile i još da prete onima koji javno i jasno kažu svoj stav.

  27. Kako to da doktoru ne smetaju „izumi“ Zeljka Mitrovica? Ili oni nisu u njegovoj interesnoj sferi?

  28. Ako im je do vakcine i vakcinisanja neka to urade Dr Kon i njegov vrhovni komandant zajedno sa ostalom bagrom na TV Pink. A Djokovića kada god spomenu treba da ustanu i sa poštovanjem da izgovore njegovo ime. Muka mi je od takvih stručnjaka.

  29. Neka se vakcinišu stari i bolesni, i biće zaštićeni. Nema potrebe da se vakcinišu mladi i zdravi protiv koronavirusa, virusa gripa itd.

  30. Poštovani gospodine Kon,
    Da li gospodin Đoković treba da izbegne da govori o vakcinaciji onamo kako ste vi izbegli odgovore na pitanja zašto je Srbija kuplia i bacila vakcine protiv strašnog ptičjeg gripa od koga nije oboleo niko u Srbiji? Te vakcine koštale su , da vas podsetim, oko milion evra građane Srbije. Tačno onoliko koliko je gospodin Đoković donirao građanima Srbije za kupovinu tespiratora. Da vas podsetim: od svog, pošteno zarađenog novca, pronoseći slavu Srbije po svetu. Toliko.

  31. Ma Aljek ga „zamolio“ da napadne Noleta. „nejaki Uros“ ne voli konkurenciju. Onomad kad je Nole delio hranu i vodu u Feketicu doticni pohito pa se zaglavio u snegu. Kon je samo jedan koristan „carski klovn“.

  32. Ako Novak nije strucan da govori o vakcinama, ni Kon nije strucan da ocenjuje tenisko umece Djokovica i naziva ga majstorom.

  33. Novak je jedinstven. Da, ima veliki uticaj u narodu, veći od svih doktora koji su u ovom krizom štabu zato što je uvek znao kako rešiti problem. Svako ima pravo da se vakciniše i ni jednom nije rekao ništa protiv vakcina. Podržavam njegov izbor. Ja bih se eventualno vakcinisala vakcinom koju bi preporučio dr Ivica Đikić. Njemu apsolutno verujem.I dr Radovanović. Čestitke dr Stojkoviću za naimenovanje u Nobelov komitet za odlučivanje o Nobelovim nagradama. Da se ja pitam, to bi bio narod u Srbiji u vreme ove virusne gamadi.

  34. Jos se secamo tvog angazmana oko obavezne vakcinacije od svinjskog gripa i ostavke koju si podneo jer se ono ne sprovodi u obimu koji si ti zamaislio sa jos par lica kako bi se potrosile fals i stetne vakcine. Kad je rec o obaveznoj vakcinaciji prvo bi ti Kone morado da ucutis i ne progovaras nigde nista, a tuzilastvo i policija da se dignu na uzbunu ako se pojavis u bilo kom drzavnom telu koje odlucuje o vakcinaciji i kupovini vakcina. Vec nam je jednom bilo ugrozeno zdravlje vasim odlukama. Dosta je, a i pozivanje na szo je izlisno jer je cela prevara pocela odande i mnogi su odgovarali zbog roga. Kod nas na zalost, sto se cesto desava kada su politicari i povezana lica u pitanju, oslobodjeni, a drzava ostecena za milione, o zdravlju gradajana ne treba ni pricati jer iskreno o tome niko ne brine od vas.

  35. Kratko je pamćenje izgleda, jer je većina zaboravila Konove svinjarije sa vakcinama 2008. ili 2009…i ko pokuśa da uvede obaveznu vakcinaciju kod nas ili u svetu taj nije prijatelj ljudskog roda.
    Krajnje je vreme da svi ljudi bez obzira na razlike počnu da razmišljaju svojim glavama a ne da gutaju sve što serviraju neki kvazi filantropi i političari, koji su zaista nebitni u našim životima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.