Kon o protestima antivaksera: Nikad neću zaboraviti što su uzvikivali ‘Mengele’

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Doktore, da li ste se vakcinisali, i vasa porodica, protiv svinjskog gripa 2009? Da li je to bilo neophodno, kako ste tada preporucivali?

 2. Potpuni haos.
  Slaba država.

  Doktore Kon, lepo smo Vam govorili da podnesete ostavku još kad je Vučić dao orden i nevidjeni medijski naprednjački prostor Nestoroviću i nazvao ga „genijem“.
  Žao mi je, uvreda je za Srbiju slušati ovu bagru, ne samo za Vas.
  Oprosti im Bože ne znaju šta rade.

 3. Vi koji protestujete jeste li ikada gledali film ili procitali knjigu o zrtvama holocaust? Sram vas bilo. Bolje se vakcinisite. Uradite nesto za svoju porodicu i decu.

 4. Potpukovniče ne vadi se na pretke, reci šta si ti uradio i šta radiš, da ti je stalo do predaka povukao bi se iz tog cirkusa zvanog krizni štab i na taj način sačuvao obraz predaka.

 5. Zalosno je i nepravedno ovako se ponasati prema dr. Konu.Medjutim ovako nesto se moglo ocekivati jer je ovaj doktor bio stalno negde izmedju. Iako se izjasnjavao za vakcine i mere zastite nije smogao snage da svoja opredeljenja zadrzi do kraja, pa i po cenu ostavke jer je stalno balansirao. U pandemiji nije bilo moguce da to dugo traje i zato je izgubio generalno poverenje naroda i nasao se bukvalno na vetrometini gde se mogu ocekivati napadi sa vise strana.

 6. Osuđujem takve uvrede kao ,,Mengele“, „Hitleru“ i slično ali da si izgubio svaki kredibilitete i poštenje _JESI, zbog para, privilegija i brojnih poklona vlastodržaca. Bilo bi pošteno da odeš iz Kriznog štaba da više ne zamajavaš ionako sluđeni narod..

 7. Zanimljivo.
  Krizni štab ne radi ništa.
  Ovaj napad na par članova epidemiologa (koji bi kao nešto da rade) je očigledno iz kuhinje vlasti, koja bi i dalje da ne radi ništa, a sve u ime ekonomije.
  Problem: bolesno društvo sa punim bolnicama ne može da ima ekonomiju.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

22. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.