Kon: Očekujemo da sledeće nedelje u Srbiji više ne bude umiranja od korone

Ostavite komentar


    1. Doktore u Utisku nedelje, nevidjena bruka. Kazete nije obavezno testiranje? Sto ste onda hapsili ljude zbog sumnje da su zarazni? Sto ste ih stavljali u karantin? Znaci neko je mogao da seta i siri zarazu i uopste nije bio obavezan da se testira. Ili samo JEDAN. Sramota nevidjena, jasno je da nije bila obavezna samo za Vaseg sefa, doduse iz druge struke, bez dana radnog staza.

      1. Stvarno, bruka. Nije obavezno testiranje? Da li je on normalan, sta prica? Sto ste donosili silne propise i pretili krivicnim delima zbog prenosenja zaraze ? Dakle, neko suicidan ili u zelji da napakosti nekom je mogao da dolazi u kontakt s kim hoce, da se pravi lud da nema simptome i nikom nista. Pa nece biti doktore. Poenta je da niste odgovorili zasto predsedniku nije odredjena mera samoizolacije kada je dosao iz Madjarske, a svim ostalim gradjanima jeste 14+14 dana. Dakle, nismo isti i sreca sto nismo. Ne znam sta treba coveku, doktoru, pred penziju, da se ovako blamira? Obraz doktore, zakletva doktore, NISTA. Laku noc.

  1. Je l’ potvrdio i to da je „dosoljavao“ svojim „ostrim“ merama „predstavu“ coveka upitnog mentalnog sklopa o hiljadama mrtvih,hladnjacama leseva,punim grobljima,hisyeticnom napadu“da niko nikada nikuda nece iz kuce izaci“, je l’ potvrdio svoju burnu predvaskrsnju reakciju nudjenjem ostavke u Kriznom stabu, ljutnju sto je prvomajsko „utamnicenje nacije“ skraceno, je l’ on mozda autor onog nocnog sablasnog sms o priblizavanju italijanskog i spanskog scenarija? Da li je njegova „strategija“ uspela da zastiti gerontoloske domove,onkolosku kliniku i porodiliste u Beogradu? Da li je obavesten da SZO u kakvu se zaklinje, nije odjavila pandemiju? I kako se sve to i mnogo toga jos uklapa sa njegovom „relaksacijom“ ne u prirodi vec u prepunom kaficu (mogao je i „Danas“ da objavi tu fotografiju)? Kao sto mu napisah na profilu treba da je presrecan sto zivi bas u ovakvoj Srbiji gde je ukinuta odgovornost najodgovornijih pozicija i za javnu rec i za pocinjena (ne)dela. Jos nije odgovorio a od takvog „profila“ osobe odgovor i ne ocekujem.

  2. Priznajem, nisam procitao tekst i nije fer da objavim komentar, ali… Vec sam preumoran od ovog virusa i od ovog doktora. Znate li da je Medjunarodna organizacija rada u izvestaju objavljenom u sredu navela da je vise od polovine radnika u svetu suocena da izgubi sredstva za zivot sledecih meseci zbog svih ovih poduzetih mera? Ako bude tako, nece li to biti najvece masovno ubistvo planirano ikada?

  3. Izdajnici. Sto nije uspeo NATO bombama uspece neproverenim i obaveznim vakcinama za sve i svasta, oni koji su smislili pravilnik o vakcinaciji S.Glasnik od 06.05.2020.Mi smo ispali zamorcici. Ubi nas „nasa“vlada i „vođe“. Njih nije sramota a potpisali su genocidni eksperiment, Kon, min.medicine, …

  4. Dragi „Danas“,
    Samo da vas obavestim da ću izbrisati i vašu aplikaciju baš kao što sam izbrisao i „Blic“, samo iz drugih razloga. Oni su me navlačili da pritiskam njihove glupe naslove, a vi me odvlačite da pišem komentare. Hvala! I dovidjenja!

  5. Zašto ne kaže od kovida 19? U koronu spada i mononukleoza koja napada mlade, spada i sars i još virusa iz ove grzpe. Testovi se vrše na koronu, jer jedino oni i postoje. Uzrok smrti kod starihbi bolesnih je i ranijih godina bio neki od korona virusa. Samo što to do sad nije brojano.

  6. Ja sam u sred vanrednog stanja od državnog biroa za zapošljavanje dobio ukidanje zdravstvenog osiguranja (registrovan dijabetes,pritisak,61g).Razlog migu u prevremenu penziju.PIO nije radi.

  7. Lako je povezati „glavnog virusa“ i ovoga imunologa! Hronološki sve se poklapa! Jer,u Srbiji se i rađalo i umiralo i pre,međutim da bi se opravdalo vanredno stanje,sve smrti su pripisane virusu!? Sada kada bi trebalo da budemo „relaksirani“,on tačno znade i dan i datum kada će prestati umiranje!? Pa ko bi zaista poverovao ovome,njemu treba psijatar!

  8. Koliko jos mrtvih 20, 30….., mnogo se uzbudjujete. Ovi rezultati „vas uspeh“ su katastrofa u odnosu na zemlje slicne Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.