Kon: Od ponašanja građana zavisi kada će nastupiti treći talas korona virusa

Ostavite komentar


  1. Kako pametna konstatacija u ovoj izjavi uvazenog doktora…Ovo niko nije ni pretpostavio

  2. Mene bi bilo sramota da se vise uopste negde pojavim da sam na njegovom mestu a kamoli da mudrujem.

  3. Daj bre covece skini nam se sa one stvari vise talasi, maske gluposti pravila pa vise umre ljudi od prirodne smrti nego od korone nemoze se staviti planeta pod stakleno zvono neko ce preziveti neko nece jbg. Sve je ovo biznis kineske brace koja vlada polako svetom, szo, stancuju sto milijardi maski dnevno ideja krajnji cilj smanji svetsku populaciju kolaps i monopol zar mislite da se svi zakopcavaju od pozadi pa su glupi i veruju u vase price

  4. Kako sad pa treći talas?! Zar nismo imali tek jedan sa tri pika? Odnosno jedan pik i dva pičića.

  5. Epidemiolog Kon fanaticno nastavlja da nas sludjuje. Ovo ponasanje vec odavno veoma lici na sadizam. Namece se pitanje zasto je Kon toliko ‘posvecen’ misji koja ne deluje ni humano ni empaticno, pa je zato sasvim neubedljiva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.