Kon: Odluka o nastavi u školama u utorak, situacija u Srbiji ‘nesigurna’

Ostavite komentar


  1. Skola?! Sad cemo videti kako se vec u oktobru zatvaraju sve skole. Prvo dete koje premine izazvace zatvaranje skole… treba nam plan B

  2. Ja sam vec odlucio. Ne pada mi na pamet!

    1. Nista licno …
      Ja znam neke iz svoga okruzenja koji su drzali online nastavu na nacina da na viber posalju deci poruku uradite to i to na toj strani i gotovo nista vise .
      I tako svaki drugi ,treci dan.
      I bas ti su se zalili kako im je bilo tesko da drze „online nastavu’ ako se to uopste i moze nazvati tako (pricam samo sta sam video i cuo )
      Zato se nadam da ta online nastava(ako dodje do nje,a verovatno ce doci u jednom trenutku ) opet nece podrazumevati kod pojednih )(&)(^%()()*) viber i gore pomenuti IZRAZITO tezak rad..iz svoga toplog doma….

      1. Moja sestra je jako savesna, nastavnik je i po ceo dan je radila od kuce. Pri tome ima i svoja dva skolarca. Sve vreme je govorila da hoce da se vrati u ucionicu, briga je za virus, nije mogla onako da radi.

        1. Ne msltretirajte vise ni decu ni nastavnike ni roditelje…donesite konacnu odluku i saopstite, ovo je psihicko iznurivanje, svaki dan tupite nesto drugo…

  3. Gospodine Kon, kome vi zamazujete oči? Kakva odluka, pa vi se tu ništa ne pitate. Odluku je već doneo vrhovni antivirus, a prenela brnabička. Vrhovni antivirus o svemu odlučuje.

    1. Ja ne zivim u SRB, s vremena na vreme preko interneta nesto procitam iz nasi novina, to isto cinim na D,F,GB jeziku, Ali dragi Moj Narode , pa nigde u svetu ne pronadje da se (doktori) o svemu izjasnjavaju: sve znaju a o struci ni reci! Osim u SRB, DA LI JE TO NORMANO???

  4. O danas u ovom smitnom vremenu odzvanjaju reci najveveg prosvetitelja Dositeja Obradovica
    Ovo je osveta losih djaka.

  5. Ispod svakog nivoa pristojnosti je njegova izjava za preminulog kosarkasa da je trebalo posle korone „da se odmori“.

  6. Već viđeno doktore pred izbore.
    Sada pripremate situaciju pre polazak u školu.
    I vi ćete opet reći da je to rekla struka?
    Da li je ulazak dece u školu vredan, ako i JEDNO dete umre, ili njego roditelj, baka, ili deka, ili bilo ko kome prenese virus?
    Ne može škola da bude vrtić, pa da čuva decu, dok su roditelji na poslu.
    Ne mogu da verujem da je neko rađao decu, a da nije imao rešenje kako da ih čuva, vaspitava, odgaja,…
    A kakvo vam je obimno gradivo, sasvim je dovoljno što nauče preko interneta(ne znam zašto to zovete „on line“, kad je to „off line“ nastava?), jer u mnogim naprednijim zemljama sveta deca do osmog razreda nauče tablicu množenja, delenja, lepo ponašenje, cene u prodavnicama, osnove života.Kod nas sa četiri razreda samo matematiku uče, kao nekada do II razreda gimnazije.
    Važniji mi je detetov život nego sve škole ovog sveta!!!
    Ne igrajte se životima dece!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.