Kon: Sednica Kriznog štaba narednih dana, zatvaranje jedina alternativa kovid propusnicama

Ostavite komentar


  1. Zarazavanje korona virusom u Srbiji, u punm zamahu, ali sednice Kriznoga staba uvek u najavi. Taka je izgradnja.

  2. Gde ste doktori bili letos? Kako ista cifra obolelih i vakcinisanih i nevakcinisanih? Da ste čuli da je Danska ukinula Covid mere,a Švedska ukida za dve nedelje??

  3. A alternativa tome je da izađemo opet na ulice. Dok se nešto ne zapali ili izlomi , izgleda da ljudi na vlasti drugi jezik ne razumeju.

  4. KOVID propusnice Moze Ali za SVE!I fabrike i kompanije a ne samo bioskopi teretane restorani..!Da svi budemo isti i ravnopravni!!!

  5. Šta god da uradite zaražavaćemo se dok ne steknemo imunitet, a te vaše propusnice okačite mačku o rep.

  6. Pustili ste na hiljade indijaca da nam se šetaju po Srbiji a sad kukate kako imamo na hiljade zaraženih delta sojem. I još hoćete da nas diskriminišete?

  7. Je l moguće da vakcine ni malo nisu pomogle, dr. Kon? Biće uskoro više zaraženih nego prošle godine u decembru. Kako to?

  8. Ima li ovaj covek i ceo Krizni stab mrvicu stida i srama
    Dokle ces puzati kako ti gazda kaze, tvoji saveti veze nemaju sa medicinom, ti si PR SNS

  9. Zašto uopšte prenosite izjave ovog čovjeka koji ne sramota profesije, poltron i sluga svakog rezima. A pri tom mu je jedina bitna nadoknada za “ vjernost i stručnost”

  10. Gde si bio letos, doktore? Zašto ste dozvolili sve skupove, uključujući i ispraćaje u vojsku?

  11. A vakcinisani zarazeni ko pleve ja bar iz mog komsiluka poznajem 5 ljidi koji imaju koronu i mogubda zaraze.kakvi ausvajsi kakvi bakraci konju malo gasnih komora sto su njegovi preci koristili nego se vraca sve ponovo

  12. Zbog čega smo prvi u Evropi po broju zaraženih? Da li Dr. KoNJ ima odgovor na to pitanje? Lako ćemo posle za propusnice i zatvaranje.

  13. Sve vise zarazenih koji su vakcinisani, oni se ne testiraju pri ulasku na koncerte i slicno. Ulaze sa potvrdama koje niko i ne gleda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.