Kon: Novi udar virusa moguć za desetak dana

Ostavite komentar


  1. Čovek je u pravu, i Englezi su upravo videli da se sa školskim raspustom smanjuje broj slučajeva, a onda kasnije povećava sa vraćanjem u školske klupe. Deca su glavni prenosioci zaraze.

  2. Boze, Boze, kome i sta covek da veruje. Ej bre epidemiolozi, lekari, pazite kakve izjave dajete i samo zbunjujete narod, koji je vec decenijama zbunjen. Prvo se situacija smiruje, pa se onda ponovo podize, gledajuci kao u bob ili pasulj. Molim vas, procitajte ili poslusajte malo same sebe.
    Kako su propusnice pomogle, bile samo za par dana i par sati, mozda tada ni polovina nije ulazila ni druzila se. A skolski raspust takodje nije razlog smanjenja broja zarazenih.
    Za ovu epidemiju mora da odgovor neka tajna policija, nesto se zaista desava, u nekoj zemlji ima mnogo zarazenih i vec sutra dan ili kroz par dana u nekoj drugoj, i tako redom.
    U 21. veku sa savrsenom tehnologijom nemoguce pronaci kako smiriti virus i
    njegove varijante, a posebno vakcine. Mi koji smo primili trecu dozu, ceka nas cetvrta za 6 meseci.
    I tako u nedogled.

  3. Ovi epidemiolozi postali kao meterolozi.Talas hladnog vazduha iz zapadne Evrope se očekuje za 10 dana,a do tada uzivajte u lepom vremenu,jer nas očekuje duga i mračna zima

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.