Kon: Smiruje se širenje infekcije korona virusom u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Statistika već mesecima pokazje da se broj zaraženih drastično smanjuje subotom i nedeljom a povećava od utroka do četvrtka pa pad petkom subotom nedeljom i ponedeljkom

  2. „Laža i paralaža “ .Sterijini junaci su komični ,Vučićevi su tragikomični .

  3. Ja bih zamolio kolege za iskren odgovor. Sta ovo treba da znaci i da li je pretnja, unosenje straha i panike u javnost ? “ „Ko odluči da se ne vakciniše, odabrao je virus“, rekao je Kon i ocenio da je pitanje da li će nevakcinisani građani virus dobiti „za nedelju ili mesec dana“. Da li ce Tuzilastvo da posalje radnike UBPOK-a na adresu dr Kona ?

    1. Ne. A čak nije ni potpuno. Ko neće da se vakciniše odabrao je virus i odabrao je da ubija ljude oko sebe. Ako tako gledamo, svako ko se ne vakciniše treba da ide na sud, jer svesno dovodi druge u opasnost.

  4. Kako to da odjednom imamo pad i sve je super a pre par dana zamalo svi da pomremo?!

    1. A neka dr Kon javi Vučiću ove lepe statističke vesti, da ne polaže kamen temeljac za kovid bolnicu u Novom Sadu uzalud!

  5. Ako je dr Kon to izjavio, onda nema zbora. Davitelj me ne bi lagao.

  6. Kon, potpukovnik u rezervi je „dr“ samo na ‘artiji. Biti dr znači, pored eventualnog znanja, pre svega biti moralna ličnost. Moralna ličnost ne brenuje ič ni političare, ni tajkune, već samo svoju nauku.

  7. Bolje da pojedinci ne filozofiraju, nego da prime vakcinu! MOcne drzave ce pronaci nacin da virus stave pod kontrolu, ali I zemlji nepreciznih proposal I priglupih ljudi ( koji bas misli da sve znaju) ovo ima da tinja dugo, dugo

  8. Dr Kon smiruje se situacija sa 5000 zarazenih.Da li vi citate te podatke i sta se sad sprema jer ste ore uoci izbora to isto pricali.A da malo pomenete i svoje kolege lekare koji god dana zive u crvenoj zoni

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.