Kon: Treba ozbiljno shvatiti predlog da vakcinacija bude obavezna za zdravstvene radnike

Ostavite komentar


  1. Čovek koji je bio umešan, direktno, u aferu sa vakcinom protiv svinjskog gripa, i imao koristi od toga, ne bi trebalo da bude deo kriznog štaba, a jos manje da predlaže bilo šta što se tiče vakcina. Ali obraz đon, važna je samo lična korist, ko se još seća nečega od pre 10 godina.

    1. I covek koji je uveo za decu do jedne godine toliko obaveznih vakcina ukljucujuci petovalentne i trovalentne kao nigde u svetu, pa jadni klinci ne mogu da se odbrane od ekcema. Lepo kaze dr, Nestorovic, dr, Kamenov i drugi vrhunski strucnjaci, da nisu protiv vakcina, ali su apsolutno protiv toliko vakcina u tako kratkom vremenskom roku, jer su decica slaba da se izbore sa tolikom kolicinom ubacenog „virusa“ i svega ostalog sto ide uz vakcine.

  2. Kod brojnih osoba nepoverenje u vakcinu posledica je pojavljivanja ovakvih likova

  3. Znaci moraju tebe da slusaju kao komercijalistu farmak, ljudi traze dokaze, studije, ljude od znanosti, iskustva, karijere a ne kao tvoja iz 2009.bljak

  4. Bila ona dobra ili ne, vakcinacija ne može da bude obavezna, kao što nije dozvoljeno nikakvo ucenjivanje vakcinacijom. Bolje otvorite javnu raspravu o vakcinama, pozovite antivaksere i argumentima ih „raskrinkajte“. Ovo što sad imamo je tumaranje u mraku i bacanje prašine u oči.

  5. Kon licno i nezakoniti, nelegalni, politicki odabrani SNS Krizni stap su najvise doorineli svim problemima nastalim u procesu Covid 19 u Srbiji, ukljucujuci i zbrku oko vakcina. Kon, kao svaki staljinista, namece samo prinudu i kazne, a u 21. veku prolaze samo pozitivne, stimulativne i covekoljubive mere. Platite zdravstvenim radnicima po 5000 dinara dopunu na plata do kraja 2021. godine i svi ce se vakcinisati. Ne maltretirajte ljude.

  6. Ovaj nesrećni čovek kao PR sns-a hoće i ovo malo zdravstvenih radnika da rastera, što sa posla što preko magične linije, granice

  7. Svi koji odbiju vakcinaciju a razbole se, treba da plate svoje lecenje iako su osigurani!

  8. Svi su izgleda zaboravili za vakcine dr Kona protiv svinjskog gripa , kad je on odgivarao za to? Komercijalista farmakoloskih kompanija to je dr Kon.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.