Kon unapređen u rezervnog potpukovnika sanitetske službe

Ostavite komentar


  1. Obožavam g Kona, a naročito kako govori malim slovima između redova
    Ko razume shvatiće da mislim kako pišem

  2. Ovo je ista osoba koja je rekla da deca ne prenose virus i da ne treba zatvarati škole i fakultete.

    1. Ista osoba koja je za vreme svinjskog gripa sa tadašnjim Ministrom zdravlja Tomicom učstvovala u aferi nabavke vakcina kojima je istekao rok i bačene.
      Toj je lekar koji je odmah posle specijalizacije bio samo po državnim komisijama i rukovodećim mestima, koji je studirao medicinu 7 godina u vreme kada su studije medicine trajale 5 godina itd itd …

      1. To nije tacno.Ta afera nije ni postojala. Stvorena je u glavama neznalica,koji veze nemaju sa medicinom,a vole da komentarišu.

        1. Da da afera nije postojala, vakcine nisu načene!!!! A i ostalo nije tačno, Kon nije bio uvek uz svaku vlast, od Slobodana Miloševića, preko „žutih“ i Koštunice do SNS-a

    2. U tom trenutku je imao takva saznanja kojih je očigledno bilo malo i bila su netačna. Ta pogrešna saznanja je verovatno dobio iz Kine gde je vladao haos i tek su naučnici počeli da ispituju virus. Greška je moguća kada je nešto novo u pitanju.

  3. A Kisicka sta je sa njom pa i ona mora napredovati.Cekamo nestrpljivo.Kao da je lako ici sa jedne na drugu tv kucu.

  4. Svaka cast,dr.Kon!!!! Vi ste nasa svetlost,sunce na kraju tunela! Ako ikad bude pravde u ovoj zemlji odgovaraces pre “ prvorodjenog“!

    1. Zasto da odgovara ? Ako mislis zbog bacenih 4 miliona evra za vreme gejtsovog svinjskog gripa, odnosno vakcina, onda gresis ! Niko u ovoj zemlji nije odgovoran ako je na vlasti !

  5. Dr. Kisic ide u kabinet Zorane Mihajlovic…nesto mi to ide…ne znam zasto.

  6. Ti meni vojvodo, ja tebi serdare… ali imam takav utisak da bi ovaj dr Kon, samo da sme rekao, Vucicu, vi ste pretnja po javno zdravlje. Ajdete Vi lepo u karantin…Naravno, nije lud da to kaze. Iako neki ovdasnji kolumnisti bi hteli da mu poture kukavicje jaje.

  7. Krenula opereta. Gospodine tenente colonnello, neki moralni ljudi su odbijali i najveće nagrade. Sartr je sledećim rečima odbio Nobela: „Ne može biti isto ukoliko se potpisujem kao Žan Pol Sartr ili kao Žan Pol Sartr, laureat Nobelove nagrade.“ Da, ime uz poziv i zanat su važniji od bilo kakvih, milošću vladara samodršca, darovanih insignija, potpukovniče. Biti prosto lekar, pekar, zanatlija, zemljoradnik, profesor, radnik… je mnogo više i dostojanstvenije odf kićenja šljaštećim plehanim medaljama i ordenjem i pozlaćenim širitima.

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 10

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.