Koncert za legalizaciju kanabisa ispred Skupštine Srbije 4. maja

Ostavite komentar


  1. Samo da se nista ne radi.
    Sve sami organizatori i aktivisti.
    Svi hoce ‘leba bez motike.

    1. Ovi ljudi zapravo baš hoće da se dohvate motike. Kako da posadiš ako najpre ne iskopaš rupu 😉

  2. Opet nešto organizuju protiv vlasti. Hoće da im legalizacijom otmu leba iz ruku. Prvo zaplena 1000 biljaka u firmi čiji su vlasnici bliski vlasti a sad ovo. Živela lekalizacija i legalizacija !

  3. Rad sam znati odakle novac za ovu manifestaciju.Tu je nešto sumljivo, inače verujem onima koji kažu da je pušenje marihuane manje štetna od pušenja duvana.A verujem i ionima koji kažu da pomaže u medicinskim terapijama.

  4. Zašto ne objavite da „država“ finansira ovaj skup? Potrebno je što više sabotirati ili makar zamagliti proteste koji se održavaju u blizini u 18h. Mogli su da pozovu Vulina da im bude maskota i zaštitni znak. Kada mafija na vlasti učvrsti svoj poredak, mogu da počnu da otvaraju trafike za prodaju kanabisa, onda će svi biti srećni.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 8

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.