„Kontrola saobraćajne policije selektivna i nedosledna“: Sagovornici Danasa o novim snimcima bahate vožnje na mrežama

Ostavite komentar


  1. Narod je prepoznao da se državni organi kao i lokalna samouprava „takmiče“ u tome ko će namaknuti više novaca od građana zbog toga je i odnos građana prema njima takav, probajte JAVNO objaviti ime i prezime onog građanina koji je neku pojavu prijavio Komunalnoj miliciji pa ćete čuti/videti komentare…uz to, građani se uopšte ništa ne pitaju o organizaciji života u njihovoj zajednici pa, zbog takvih i sličnih stvari imate novootvorene probleme sa splavovima, kopanjem po vodoutvrdi (nasipu)…

  2. Zaustavi me saobraćajac i prvo što me pita gde radim,na pitanje postavim njemu:da li je on saobraćajac ili službenik siza za zapošljavanje.Posle toga sledi provera signalizacije opreme u autu duvanje u dreger.
    Posle svega ja upitan što me je zaustavio a on meni rutinska kontrola

  3. Kako narod komentariše,pa pored sve policije kamera radara koji ne praštaju izgibosmo opet,nije nama policija kriva mi smo krivi ,mi smo lud narod nemamo saobraćajnu kulturu i tačka.

  4. Uvek u dzepu držite 100-200 eira i kada vas zaustavi saobracajna policija bice sve ok. Ne primaju vise 50 eura

  5. 15 godina međunarodne i 8 u auto školi….mogao bi o „dotičnima“ knjigu da napišem ali….bolje ne….poz iz nemačku….za 5 godina nikada nisam doživeo „rutinsku“ kontrolu ali sam siguran da ovde policajca za 20€ kupiti nemereš….ratni veteran….

  6. Bahatost pojedinih gradjana+bahatost policije+loše pravosudje=MIR STABILNOST…

Ostavite komentar


Društvo

Treći dan potrage za nestalom devojčicom: Bager u dvorištu porodične kuće, prisutni i vatrogasci spasioci 5

Treći dan potrage za nestalom devojčicom: Bager u dvorištu porodične kuće, prisutni i vatrogasci spasioci

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u borskom naselju Banjsko Polje, a potraga za njom ušla je u treći dan. MUP nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta. Kako nam je potvrđeno iz policije, u dvorištu porodične kuće je bager koji čisti teren, a na snimcima medija vidi se da su oko 12.50 ka dvorištu išli i vatrogasci spasioci.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.