Koraks 25. maja odgovara na pitanja građana na Fejsbuku

Najzanimljiviji odgovori sutradan će biti objavljeni u štampanom i onlajn izdanju Danasa
Novi “Intervju na mreži” lista Danas

Ostavite komentar


  1. Mogao bi da nacrta sve clanove koji su ostali u Pokretu slobodnih gradjana, to jest samo portret SaseJankovic i niko vise.

    1. Sta ima karikaturista da mi odgovara? Nema pojima on o mnogim stvarima.

  2. Ta budala je postao politički umetnuk, do skora niko nije znao za njega, slično je bilo sa Basarom i još nekim umetnicima, pod navodnicima.

  3. Strašno, ova budala je postao politički umetnuk, do skora niko nije znao za njega, slično je bilo sa Basarom i još nekim umetnicima, pod navodnicima.

    1. Kako ćemo mi ovde popraviti istinu i moral posle vas botova, pitam se pitam. Koraksa lino poznajem. Čovek je prvenstveno veliki umetnik i čovek čija sloboda nema cenu, a u današnjem svetu je toga tako malo na planetarnom nivou. Korkaks je lauerat Ivan Tabaković nagrade SANU pored Mrdjana Bajića, Dušana Petrovića i drugih. Nije tu ništa strašno osim vas. Vi niste strašni, vi ste jezivi.

  4. Da je Predrag kojim slučajem Francuz, Nemac ili Britanac odavno bi dobio Nobela i bio proglašen najboljim karikaturistom svih vremena. Njegove su karikature čitave priče, gotovo romani ! Divim mu se, prevazišao je i svog učitelja, velikog Pjera.

  5. Ko je on, sta je on, zasto je toliko bitan da mu se postavljaju pitanja. Ovo je van pameti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.