Koraks: Ako vam je važno da i dalje crtam, kupujte Danas

Povodom pokretanja Kluba čitalaca Danasa

Ostavite komentar


  1. ‘Kuda mi idemo’ je problem Srbije,a problem Beograda je ‘kuda idu divlje svinje’.

  2. Na kraju ce da ispadne da je Corah verovao Danasu a Danas Corahu i da niko nije kriv za zamajavanje gradjana.

  3. Da, postojali su dani kada je ono sto bi Corax nacrtao imalo po sustini vecu snagu od svega sto bi se javno izgovorilo, od jutra do veceri. Dan bi obelezila nj. karikatura. To se desavalo pre oktobra 2013. Posle toga mi vise nije toliko bitno. Nema vise nikoga da razume stvarnost, ostala je samo ruka koja talentovano crta.

  4. Jedine nezavisne novine u Srbiji. Ja ih kupujem iako mogu da sve procitam preko interneta.. Drzite se i cuvajte profesionalnost novinarstva. Ja sam toliko razocaran da je i Politika postala rezimski ‘casopis’. Bruka i sramota.

  5. apsolutno ne… mislim da bi vise ljudi kupovalo danas da koraxa i draze nema, a da se Panovic vrati na celo naovina.. ovako uzivajte u svom „opozicionom“ statusu, mozda vam Djilas uplati neki dinar, i tako…

  6. Botovi, pretplatite se na Danas, pod hitno! Ako ga ugase, na čemu ćete zarađivati sendvič nasušni!

    1. Bravo, ni ja ne bih ovako nešto pametno smislio za učutkavanje botovaca!

      1. citan Danas, s od dada cu ga kupovati, nabolji i najistinitiji

  7. u 12h u novinarnici Fikatra kod skole Svet.Markovic nije bilo Danasa. Zena mi nije odgovorila da li je rasprodat ili nije ni dosao

  8. Druze Koraks i drugovi iz Danasa, citamo vas i blagosiljamo vas rad, ali sila boga ne moli, a para se za kupovinu svakodnevnu nema, pa ne zamerite. Srecno, spretno, bericetno. Napred Danas, jedine novine sa obrazom.

  9. Zna li ovaj tip nacrtati nekog drugog,osim Vučića i Putina?Naprimer Milu kako prima kovertu da plati glasove…

    1. Na koju „Milu“ mislis ti koji gosp. Coraxa nazivas “ tipom koji crta“?

  10. Gospodine, nije nam vazno. Evo, jos jedno prosjacenje i ucenjivanje. Ovaj tekst govori koliko vam prodaja „dobro“ide. Problem je u vasoj uredjivackoj politici, a ne u gradjanima, koji nece da kupuju vase novine. Odavno je vreme, da se upitate zasto.

  11. Naravno da je vazno.Moze poskupeti i na 200 din.Citam pametne teme.Necu valjda ,,one“ jeftine kao sto im je sadrzaj jeftin.

Ostavite komentar


Društvo

Meteorolog Nedeljko Todorović otkriva kada ljudski organizam oseti da se vreme menja 9

Meteorolog Nedeljko Todorović otkriva kada ljudski organizam oseti da se vreme menja

Ljudski organizam može i do čak 48 sati unapred da oseti da se vreme menja. Signal za to su glavobolja, loše raspoloženje, loš san… Te tegobe danas i sutra mogle bi biti intenzivnije, jer se očekuje drastičan pad temperatura - čak i ispod 10 stepeni. U pojedinim delovima kiša, a na planinama sneg. Nije reč o drastičnim, već o uobičajenim promenama vremena, kaže Nedeljko Todorović i otkriva do kada će trajati zahlađenje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.