Koraks: Tasovac se dodvorava jer bi u Vladu

Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije i bivši ministar kulture, kritikovao poznate karikaturiste

Ostavite komentar


  1. Poštovani Korakse i Petričiću.Vi ste ostali dosledni sve ove godine da uvek kritikujete društvene anomalije kroz karikature.
    A Tasovac je ljudska anomalija koji je svoj umetnički rad prodao zarad samo on zna čega!
    Sve u svemu,jadnik sa razbarušenom frizurom!!!

    1. Tasovac je ušao u vladu da bi lakše renovirao kuću u Profesorskoj koloniji u Beogradu, a sada bi verovatno da se proširi.

    2. Tasovac nikom nije prodao svoj umetnički rad. Trebalo bi da čujete Nemce iz Dortmunda koji su došli u Beograd radi gostovanja njihove filharmonije šta oni kažu o Tasovcu. Ne merite sve kroz jednu prizmu kao i Koraks, uostalom. Ne reče li on koješta o onom što radi Marina Abramović? Mnoge od Koraksovih karikatura u poslednje dve godine su na ivici neukusa, da ne kažem nešto gore.

      1. To „na ivici neukusa“ sam i ja primetio. Prosto ga ne pretim. On njegov satelit Petricic je kao Vucic i Vulin.

        1. Takve nema šta da pukne, oni su od rođenja „puknuti“. Zato im i ne treba ništa dokazivati, ne razumeju oni to.

      2. Dortmundska filharmonija.!? Nikad cuo. Tasovac naplacuje podobnost preko filharmonije ,da zna da radi to sto radi verovatno zna, neka legitimni ocenjuju , ali i krava da mleko pa sutne.

  2. Čovek koji prikriva gubitak kose na način na koji to čini Tasovac ne bi trebao da priča o tuđoj sujeti.

      1. Nedopustivo je rugati se necijem fizickom izgledu, samo zato sto ne razmislja kao ti.

    1. Tasovac je lik koji će ostati upamćen najviše po svojoj sramnoj ulozi oko donošenja seta medijskih zakona koji su zakovali monopol Vučićeve koalicije.Ti zakoni su doprineli da veliki broj novinara i zaposlenih u medijima ostanu bez posla zato što nisu hteli da se svrstaju uz jurišnike režima.Najdublje poštovanje Koraksu i Petričiću!

  3. Tasovac? Prepuna je istorija slugu koji se nude svakoj vlasti. Ima ih od opančara do dirigenata – ima nešto što ih čini međusobno bliskim i istovetnim – rođeni su bez kičme.

  4. Napisana dijagnoza o Koraksu, na osnovu očigledne anamneze, je odgovarajuća.

    Terapija je nepotrebna, pošto za tu dijagnozu nema leka

  5. Zasto na svaku kritiku odgovarate uvredama?Zar je to demokratije koju mi nudite.E pa hvala puno.

    1. Nama sivo, ili je crno ili belo, to je bedna politika. Takvi me nece voditi nikada.

  6. Na delu je nuđenje Vučiću, nažalost i javne ličnosti / glumci, pevači, novinari .. / kojima to nije nužno. Neki suptilno a neki džulovski, otvorenno. Plaća dobro i to je to.
    Dragi naši karikaturisti , srećna vam Nova 2020. da uživamo u vašim karikaturama i sledeću godinu.

  7. Znaci nije moguce da Tasovac ima svoje misljenje, nego se „dodvorava“ i ti si Koraks prolupao.

    1. Dozvoljeno je Milance. Problem je sto znamo kakvo je vase „slobodno misljenje“. Svako ko ima ikakve veze sa Radikalima nema slobodno misljenje i tacka. Svidjalo se to tebi, ili ne. Da vam Vucic svim clanovima SNS-a sutra naredi da lizu asfalt svi bi to radili bez pogovora i jos bi se radovali tome. To sto sa radoscu to radis ne znaci da radis to jer imas svoje misljenje. Tako samo mislis, ali to nije to.

      1. Gresis, nisam niciji, a jos manje Vucicev. Svoj slobodan, ponosan, ali gadi mi se ova opozicija isto kao i SNS i njima slicni. Morate jednom shvatiti da oni koji su protiv ovakve opozicije, a taj sam, nisu obavezno za ovakvu vlast, a taj sam. Svima nedostaje kultura, obrazovanje, diplomatija, normalan razgovor bez vredjanja, lazi i korupcije u redovima vlasti i opozicije. Zao mi je, ali isti ste.

  8. Tasovče, sve što si u svom životu uradio možeš da baciš u vodu. Odavno znamo da si Vučićev…

  9. Gospodine Koraksiću, gospodin Tasovac je uspeo u životu, Upravnik filharmonije, ministar (može i opet), a šta ste Vi postigli, za sitniš napadate državu Srbiju i opsednuti ste Predsednikom AV, a ne sećate se kako ste crtali karikature u „ONO prošlo vreme“ kada ste opet u to vreme crtali po diktatu. Ukoliko Vam je neko obećao neko ministarsko mesto (jedino ako se izmisli ministatstvo za zaglupljivanje naroda), ne nadajre se, NAROD ZNA.

    1. Uspeo u zivotu zato sto je bivsi ministar? A pa da, zaboravih da su to vrednosti koje sekta propagira. Uspeh je dragi moji sektasi ostati svoj i ne prodavati se za sendvice i hiljadarku!

    2. Ma vise dosta tog „naroda“! Svi mi stajemo u pripovetku Radoja Domanovica „Vodja“. Procitajte je pre no sto sledeci put napisete ovakav komentar.

    3. Prijatelju, uspeti u zivotu ne znaci stici do necega preko partije. Upravo suprotno, samo gologuzani na taj nacin idu kroz zivot. Bez obzira sto tu ima koristi bices gologuzan.

      1. Pošto nemate dovoljno godina ne poznajete tad Koraksa do 1980 godine kada je je ..zao ..pe i večičap vođu SFRJ, a danas je posisao svu pamet sveta, dobio malo sredstava od neistomišljenika sadašnje vlasti i poč et o opsednuto jednom ličnošću da svojim radovima vraća apanažu. Uzgred, saznajte zbog čega je najuren iz Novosti i Borbe. Sigurno ne zbog dobrog rada.

  10. Da, bas ce neko u 86 godina da „podilazi kolektivnoj sujeti političke čaršije“, pogotovo neko ko je toliko uspesan u svom poslu. Mada, postoje i oni koji do smrti, makar i 100 godina ziveli, podilaze nekome… takav je definitivno i Tasovac i on samo stvari posmatra iz svoje perspektive.

  11. Tasovac se preporučuje. Može on ponovo da kisne i izigrava budalu na nekom dočeku, šta mu teško.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.