Kordoni oko skupa za Srebrenicu u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ne daj Boze zrtava vise. Svake godine nove zrtve ukopavaju, neverovatno deluje posle toliko godina.

  2. Čitam da još sahranjuju u Srebrenici, pa se pitam jeli to metkovi lutali svemirom odbijajući se o planete da bi se vratili da ubiju još nekog Muslimana u Srebrenici?! Genocid je jasno stručno definisan: „Uništavanje cele populacije“: Kao što su to radili nacisti nad Jevrejima, odakle je i prvi put u UN izrečena tačna ocena – genocid. Kao što su to radili hrvatske ustaše nad Srbima, Jevrejima i Romima. Znači, ne samo ubijanje muškaraca, već i žena i dece koje su budućnost jednog naroda, jer žene nose gene još nerođene dece, a deca će da odrastu i moći će da prave i rađaju decu. Toga u Srebrenici nije bilo. Naprotiv. Srtreljani su muslimanski vojnici koji su izvršili genocid nad Srbima u selima oko Srebrenice, no i neki drugi pripadnici Muslimana koji nisu dobili priliku da ubijaju Srbe, i mali broj budućih pripadnika ubica Srba. No, tačno je da je SAD izvršila genocid nad Muslimanima ali tek posle ubijanja u Srebrenici, koji masakar je bio izveden u režiji NATO i Alije Izetbegovića, kako je svojevremeno priznao Šećerebej, prvi ambasador u SAD. No, Amerika je iskoristia tu trageduju, koja je izvedena u njenoj režiji, da pokupi i preveze preko 65. hiljada Muslimana u SAD i njen moćni državni sistem ih „samelje“ da im je teško ući u trag. Ovo ne izmišljam već je moja supruga dr psiholgije u Sent Luisu radila sa njima kada su doveženi iz BiH.“ Neznaje je jedini porok“ (Alber Kami)

  3. Samozavojevače vodi ideal punog stomaka i zato se tu regrutuju najgori, jer gde stomak vlada um trpi. Samomržnja raste samo u Srbiji, a zaliva se stranim parama. Da ih vidim na slobodnom tržištu, koje zagovaraju. Najlakše je ovako, Tito-Revolucija-Mir, part two.

  4. Nešto sam govorio o tome kako u sred Republike Srpske može postojati centar iz koga se ta ista država od njenih poreskih obveznika blati i na najgori način blati. Takođe, jer ne znam da se i u jednom gradu u Nemačkoj npr. grupica, pa neka ih je svega osam potseća Nemce na streljanje preko 7.000 civila u Kragujevcu i 10.000 u Kraljevu i ako su Nemci i zvanično proglašeni kao agresori a Srbija, to je dokazao sud u Hagu nije bila agresor ni u BiH i u Hrvatskoj. Republika Srpska treba zabraniti prisustvo političara i na groblju u Potočarima treba dozvoliti samo članovima uže porodice, s’ tim da se, kao svuda u svetu, za grobno mesto naplaćuje godišnja taksa na račun porodice sahranjenog. Takođe u opštini Novi Pazar treba poništiti odluku o danu žalosti, jer kada bi npr. za svakog ubijenog pripadnika ISIS iz Novog Pazara takvih dana žalosti bi bilo mnogo više.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.