Koruptivne veze: „Milenijum tim“ ustupio audi i stan bratu Siniše Malog

Ostavite komentar


  1. Auuu, pa ovo je za Pulicera. To je pravo novinarstvo. Nazalost broj medija koji ce smeti ovo da prenese moze se nabrojati na prste jedne ruke. Ali polako, nicija nije gorela do zore, pa nece ni njihova. I Milosevic je mislio da ce zauvek da vlada, na kraju je umro kao pas u holandskom zatvoru.

  2. n e znam kako uopste voze auto od firme bez svakodnevnog putnog naloga, sa relacijom i imenom sofera.b to moze u ovoh korumpiranoj drzavi. vucic preti korumpiranim u stranci a najkorumpiranijia lopina mu je najbolji prijatelj i ministar finansija. caci 10 hektara zemljista, stanovi u bugarskoj, bratu auto stan, sramota.

  3. Pa dokle da se trpi korupcija, krađa i pljačka porodica Vučić, Mali, Brnabić, i dr? I to sve prekodrinci na privremenom boravku u Srbiji!

    1. Moze li nesto u ovoj zemlji bez politicara da se uradi znas kad cemo mi u evropu nikad niti to hoce ova vlast selim iz srbije posle 50 g

  4. Bravo za KRIK! Doći će ovo do tužilaštva, a ako ne bude političke volje da se postupi, napravićemo je!

  5. Vrhunac istraživačkog novinarstva. Bravo za KRIK. Krug se sužava.

  6. Sada da reaguje koordinaciono telo za sprecavanje pranja novca. Koja parodija od vlasti. SNS je kao jedna velika kriminalna organizacija.

  7. Sada ce vam bugarski grafolog objasniti da je sve to falsifikat.

  8. Evo vam dopuna brljotina brace vucic-mali,pa neka KRIK istrazi ako hoce.Za sve poslove koje dobijaju u Srbiji firme iz Kine i Arapi moraju da sponzorisu fc zvezda,A KAKO? Pogledajte kakvu su semu napravili: zvezda proda boacija za SEST MILIONA EVRA pa ga Kinezi vrate za DVA I PO milona kroz sest meseci.Zvezda proda degeneka za 4,5 MILIONA EVRA pa ga Arapi za sest neseci vrate za 1,5 MILIONA. Zvezda „proda“ bracu ilic za PET MILIONA evra Mancester Sitiju (u koji nikad ne odu),a ostanu u zvezdi- ko se pita kakve sad to veze ima,pa ETIHAD je sponzor Mancestera i dobio je ER SRBIJU pod,za drzavu, nepovoljnim uslovima. Ocekujem ovih dana da iz takvog „aranzmana“ u zvezdu stigne nazad i pesic.Zasto o ovome niko ne pise???Ili je za sve vas zvezda nedodirljiva,zbog navijacke ostrascenosti???

  9. Kako primetiste da su sve prekodrinci…pa vi ste ih izabrali i sad ste u misijoj rupi ni pisnut ne smete. Zasto su privremeno, pa zato sto ste vi odavde izazvali sve nesrece preko Drine. A Andric vas je lepo opisao u „znakovima pored puta“procitajte pa cete se uveriti.

  10. Bravo za „KRIK“ i „Danas“. Poslednji bastioni srpskog novinarstva.
    Šta nam rade državni službenici & familija, to nema nigde u svetu.
    Oni se više ni ne skrivaju, znaju da mediji neće preneti njihove kriminalne radnje, jer su ih sve pokupovali…
    Znajući istoriju, neko se od njih možda i izvuče, ali glavni igrači u ovoj šemi će morati da odgovaraju!

  11. Idete obrnutim putem… dok ne raskrinkate sve u policiji,advokaturi i sudstvu dzaba ovakvi clanci. Dok je DS bio na vlasti sve je bilo super jel tako? Nije vam u interesu da se drzava oporavi i da se jednom za uvek zavede red nego da sklonite ,,ove“ a da pogurate ,,vaše“. Hecemo li i vas da rusimo za jedno 2-3 mandata?

    1. Ima smisla, ali ne možeš menjati i smenjivati nešto što je već smenjeno, tako da ostaje da se menja i smenjuje ovo sada, a da se stvore preduslovi da se nikad više ne ponovi (rizik ali tako je).
      Tekst je izvrstan, sa puno informacija i detalja, sličan tekst se pojavio još 2017 u Tabloidu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.