Kosovo napustilo 170.000 građana od 2013. do 2017.

Ostavite komentar


  1. Cudi da Albanci napustaju #republjik koosva“ i Albaniju. Citam tu u ovom projektu „Druga strana Kosova“ kako je sada sve super, uzivancija, demokratija, sloboda, prava, bogatstvo, idila a ono Albanci beze. Isto vazi i za Albaniju, vec 10 godina u NATO-u, obozavaju Ameriku, uveli sankcije Rusiji a otislo nekih milion ljudi.

    1. Sta ces, nisu tih neintelegenti ljudi u vasem nivou. Nije kao kod vas gde otvarate svake godine po 10 fabrika, svi koji imate minimalnu platu od 1000 evra i niko od vas ne bezi iz Srbije. Med i mleko je kod vas jer vi ste ta nebeska nacija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.