Kosovo nije primljeno u Evroviziju

Ostavite komentar


  1. I koliki je sad rezultat, 6:0, 7:0?
    Gospode bože, nikad vas nećemo stići.
    Jedino možda…ako Ramuš doda gas.
    Na recimo 200 na sat.
    Ma, znate na šta mislim.

  2. Još jedan uspeh politike koju vodi naš predsednik. Posle ove odluke nas čeka rešenje kosovskog pitanja u našu korist, a s’obzirom na zlatno doba koje smo ekonomski dostigli čeka nas period blagostanja. Sve to je rezultat mukotrpnog rada i odricanja Vučića i ljudi kojima se okružio. Zahvalan sam Bogu što sam doživeo ovakav procvat srpske spoljne i ekonomske politike! (sendvič: kulen, zdenka i krastavčići, ne mora puna dnevnica)

  3. Da će to “ako Kosovski Albanci budu pjevali” na Eurosongu “štetiti miru” u regiji??? Ovo vrijeđa zdravu pamet, a veliko srbovanje se nastavlja a kad Kosovari podignu carine za 500 posto onda će se plakati i kukati za “nepravednom” sudbinom. Srbija nikako da okrene drugi list i krene napred za civiliziranom Europom, jer čemu ond ići u EU ako se svoje prve susjede mrzi i nepoštuje???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.