Kostić: Jedina pobeda  5. oktobar

Ostavite komentar


  1. Ne mogu kao gospodin Kostić da na peti oktobar gledam kao na pobedu.Ako ni zbog čega drugog,onda zbog svih dešavanja u Srbiji posle tog datuma.Peti oktobar se nije dogodio spontano,već je dobro izrežiran od strane nekih zapadnih sila a sproveli su ga njihovi plaćenici.

  2. Uz dužno poštovanje gdinu Kostiću, ali za mene je 5 oktobar bio simbol neispunjenih očekivanja i jedna velika utopija.

  3. 5.og oktobra su pobedile jedino demokrate, narod ne. I od tada, punih 12 godina pljackali gradjane i unistavali drzavu. Da li se to moze smatrati pobedom?!

  4. Svi smo milsiil da ce 5.oktobar da promeni sve na bolje u nasoj zemlji ali kako je vreme prolazilo sve se menjalo na gore i stanje je postajalo sve losije i losije.Niko se nije borio da stanje bude losije vec bolje.Ali gresimo i srecom smo tu gresku ispravili glasanjem za Naprednu stranku koja ispunjava sva nasa nadanja i zelje koje smo imali tog 5.oktobra.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.