Centralna proslava Dana rudara Srbije i Dana PD TE-KO Kostolac održaće se u Kostolcu uz prisustvo gostiju iz državnog vrha, resornog ministarstva, Elektroprivrede Srbije, privrednih društava ove asocijacije, grada Požarevca i mnogih drugih.

O rezultatima rada između dva praznika, poslovanju i velikim investicionim projektima koji su u toku govoriće u ponedeljak na svečanoj sednici Dragan Jovanović, direktor ove kompanije, a biće dodeljeni i pokloni onima koji su otišli u penziju.

Proslava počinje u nedelju 5. avgusta „Žikinom šarenicom“ u 9 časova na arheološkom nalazištu „Viminacijum“, u 18 časova na stadionu „ Bora Beka“ je fudbalska utakmica između domaćeg Rudara i beogradske Crvene zvezde, a tri sata kasnije na platou ispred zgrade PD TE- KO Kostolac održaće se veliki koncert narodne muzike na kome će učestvovati Merima Njegomir, Snežana Babić Sneki, Renato Henc, Danka Stojiljković i Ljupka Stević. Voditelj je glumac Milenko Pavlov, a izvođače će pratiti Narodni ansambl pod upravom Branimira Đokića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari