Kostreš pozvao patrijarha Porfirija da „ne ponižava žene“, reagujući na video snimak

Ostavite komentar


  1. Подржавам патријарха, јер тај „нови “ језик неће никог заштитити од насиља.Ту се ради о замени теза

  2. Reci kojim je patrijarh omalovaza zene predstavljaju ulicarski zargon. Sramota je da duhovnik na takav nacin komunicira sa svojim verujucim, ali i neverujucim narodom. SPC tone u dnevnopoliticke teme, bavi se sopstvenom materijalnom dobrobiti, deli narod po raznim osnovama, mesa se u drzavne poslove uvek otvoreno navijajuci za vlast. Postajemo li pravoslavni Iran?

  3. Смета ми речник којим се патријарх обратио, не знамо коме (логично би било премијеру, јер влада предлаже законе, па и тај спорни закон), али морам да приметим да од када је усвојен тај накарадни закон насиље над женама се повећало! Дакле, заиста нема везе усвајање тог закона са положајем жена у друштву!

  4. Da se žrtve poštuju i tako što se ne koristi svaka prilika da se izgovoreno izvlači iz konteksta da bi se skupili jeftini poeni…

  5. Od čoveka kao on se očekivao glas razuma i milosrdja a on, potrčao da imitira Vučića obraćanjem ženama koje nisu prisutne. Sramota!!!

  6. Ja nemam reci,trebao bi ovaj patrijarh da se izvini zenama zbog ovakvog recnika I vredjanja,ja sam zena I osetila sam se prozvamom,sto verujem da nas ima jos takvih.Stvarno velika sramota od jednog patrijarha.

  7. A zašto mislite da će vaša dečica na Verskoj nastavi usvojiti bolji stav od ovog koji ima (ne zaslužuje veliko slovo) patrijarh.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.