Pandemija kovida možda je završena u glavama, ali virus i dalje napada: Skratio je životni vek i uveo nas u longkovid

Ostavite komentar


  1. A jel gospođa doktor pogledala kojom vakcinom su longkoviđani pelcovani, repelcovani i busterovani? Jer izgleda da su one zapadnjačke bile skroz neuspešne, a doprinele su samo povećanju rizika od srčke itsl za pelcovane.

    Ah da, doprinele su i uvećanju bogatstva zapadnjačkog big pharma-političarskog kompleksa, kao i izboru izlapele osobe na mesto predsednika sveta….

  2. Имам 58г и 2020.прележала ковид, 2021.панкреатитис, дијабетичар самм и хипертоничар. Све описано имам, од короне ми се само повремено појави чуло мириса, на кратко. Лекари само мењају лекове и кљукају ме којечим , а јетра вришти. Скраћује се животни век али због незнања и лењости лекара да заиста помогну !

  3. Meni je histerija oko kovida uzrokovala vrlo ozbiljnu hipohondriju. 2 i po godine verovanja da umirem od raznih teških bolesti. Dovelo me je do tačke gde mi se vise nije ni živelo. Uz pomoć psihoterapa, trajalo je do punog otvaranje sveta. Prvi veći put koji je bio skroz normalan mi je pomogao da se polako stvari počnu menjati. Tako da, bile ove stvari tačne ili ne, uzmite u obzir kolika je šteta bila od te histerije. Idemo dalje sa životom, živimo sa virusom kao i sa drugima

  4. Ako me nesto nervira je to sto u medijima o kovidu uporno pričaju osobe koje nisu videle crvenu zonu. Puna usta iskustva neko iz penzije, neko iz privante prakse…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.