Kragujevac: Kandidat za direktora škole osumnjičen za primanje mita

Neuobičajena kadrovska politika u Prvoj tehničkoj školi u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Kakve to veze ima sto je uhapsen i optuzen kad je clan biblioteke ( što reče Radovan III )

  2. Rukovodilac Skolske uprave u Kragujevcu, inace napredni sendvicar, kursista Goran Joksimovic, uspesan je samo u jednoj stvari – zbog svojih slabasnih kompetencija, omogucio je prodor istih kao i on sam, nedovrsenih i kvaziskolovanih, sa manjkom razumevanja posla koji rade. O razumevanju smisla obrazovanja da i ne spominjemo.

    1. Ne bih rekao. G. Joksimović je divan čovek u političkom zmijarniku… Imadoh odlična profesionalna iskustva, do sada

      1. Kako je uopste moguce da neko sa njim ikakvo profesionalno iskustvo, kada je G. Joksimovic poznati nizerazredni amater u svemu.

  3. Pozovite coveka u vasu redakciju i uradite jedan intervju i videcete o cemu se radi. Nisu roditelji i ucenici bezveze pisali peticiju a da se smesta svima koji nisu podobni i poslusnici to je opste poznato. Popricajte sa bilo kojim profesorom, ucenikom, roditeljem i ako vam jedan od njih kaze nesto lose povlacim ovo sto sam pisao. Da je bilo zastrasivanja od strane Andrica? Dajte molim vas, hahahaha, upoznajte coveka.
    P.S. Vi ste najbolji pisani medij u Srbiji pa to i ostanite.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.