„Porušili su nam obore da teže spasimo konje“: Milenko Plavšić, stočar sa Krčedinske ade, za Danas

Ostavite komentar


  1. Zašto se pravi blesav! Ko je pravi zakupac Ade! On je korisnik koji je pušten dobrom voljom vlasnika koji je zakupio Adu i želi da sagradi sportski centar ako može tako da se nazove ta namena! Ni jedan dinar obeštećenja ne plaća zakupcu Ade i još kaže „porušio mu objekte“? A da je hteo nahraniti mogao je,nego je on ispolitizirao zbog „zakupca Ade“ što nije on zakupio?

  2. Gde je tu policija zakon sud da počinioce uhapsi. Rističević je rekao šta će on na državnoj zemlji. Ako nije deo priče šta njega zanima ovaj čovek. Novinari treba da prate i gde je ukradena skela

  3. Kako ko je porusio obore?.Pa neko kome je u interesu da komsiji crkne krava.Kakvi smo, dobro jos i postojimo.Nebeski narod.Jos malo, pa ce me biti stid da kazem kog sam porekla.

  4. @DEJAN Mi smo primitivni, neobrazovani i mnogo glupi. A kada je čovek glup onda ga iskorišćavaju. Ovaj čovek iz teksta na primer žali predsednika jer se okružio lošim ljudima poput Marjana Rističevića… Na sledećim izborima će opet glasati za Marjana Rističevića podržavajući Vučića. Samo mi je žao životinja što ispaštaju.

  5. Pa i da je tako, Sale, zasto sada rusiti obore, kada su zivotinje ugrozene?Znate li koliki je to greh?Procitajte u Bibliji.Zar to nije moglo da se resi blagovremeno, letos, recimo ?

  6. Ovo treba ispitati do kraja. Ko laze Plavsic ili Ristivojevic pa dobro kazniti. Kako se nije ranijih godina ovako nesto desavalo. Svaki dogadja se politizuje.

  7. Урушене институције, па појединци могу да раде шта хоће и да се иживљавају колико хоће. Само се надам да неће моћи до кад хоће.

  8. mama Milica
    12. januar 2024. u 06.31
    Ajde sto mrze ljude ( citaj Srbe), ali zasto zivotinje???

    A sta cemo sa ljudima koji nisu Srbi? Ili oni za vas nisu ni ljudi??

  9. Toga po Srbiji koliko ti volja bila..Onda jada se druŝtveno zakupljivalo za bagatelu.
    Danas te ogromne povrŝine vrede basnoslovno.
    Ŝverceri duvana..nafte..I ostaloga..danas uz pomoć kriminalnih sila..trljaju ruke

  10. Ovde nešto opasno smrdi baš baš!!!??? Ne mogu vjerovati da se neko sveti nekome preko nemoćnih životinja ali i to nije čudno ipak je u pitanju politički poen u pitanju vaj vaj Bože moj ludog naroda i povoda ….

  11. „Veliki seljak“ će celu Adu uzeti pod zakup na 99 godina. Prisvojiće istu, jer kome će posle 100 godina pasti na pamet kako je došao u posed!

  12. @deda Ironije
    uh napravila sam opasnu gresku u koracima i iskreno se izvinjavam svim ljudima koji zive na teritoriji Srbije. Zapravo sam to mislila, oni mrze kompletno stanovnistvo na prostorima Srbije i HVALA VAM na korekturi, najiskrenije, mama Milica

  13. Sve će se ispitati detaljno i počinioci nemilog dogadjaja će biti procesuirani nadležnim institucijama. Pa primer nam je JOVANJICA. Nepristrasno kao i uvek ?!!!

  14. Iskreno mi je žao ovog vrednog čoveka, koji sve ovo doživljava, jer niko nije nadležan za ovaj problem. Nadam se da ce doci dan, kada ce se u Srbiji znati čija je koja nadležnost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.