Kreće vakcinisanje radnika „po spiskovima“

Širom Srbije krenule mobilne ekipe za ubrzanu imunizaciju protiv korona virusa

Ostavite komentar


  1. Naravno da je u pitanju ucena. Za pocetak, to da li je neko vakcinisan je privatni podatak. Sta firma ima sa tim? ‘Nisu dovoljno informisani’. Sta ako nisu? Njihovo pravo da ne budu informisani. Nizi slojevi gradjana ce biti ovako maltretirani nonstop u dogledno vreme.

    1. Miro, svidelo se to Vama ili ne, ali svaka firma ima pravo da propisuje neka pravila koje zaposleni moraju da ispune. Ako se to Vama ne sviđa vi promenite firmu, gde ne važe ta pravila, i gotovo. Ako EU uvede kovid pasoše vi ćete biti prinuđeni da prihvatite ta pravila, zar ne.?Odnosno imaćete izbor vakcinisati se (ili svaki put raditi PCR test) ili ne. U slučaju ovog drugog još dugo vremena nećete videti EU i to je to. Znam da vam se to možda ne sviđa ali to je „pravilo“ koje ćete morati poštovati, bez obzira da li je ono u skladu sa vašim uverenjima ili nije. A vama neka je i dalje glavni problem da li vaša firma ima pravo da zna da li ste vakcinisani ili niste.

  2. Za vreme vsriole 19 miliona jugoslovena je za mesec dana vakcinisano.Pacihen nije išao na vakvinaciju nego lekari kod njih.Ja sam kao i ostali vakcinisan u svojoj osnivnoj školi.Dolazili su prvo da daju vakcina a posle par dana da provere dal se vakvina primila,ridutelji su primili na radnom mestu,penzioneri u mesnoj zajednici.I sve to dva puta jednom vakcina,drugi put provera dal vakcina „radi“ tj ktasta .Svrbelo je ali se nije smelo dirati,niti prati.Kome nije uspelo ponovno vakcinisan.

  3. Niti po ovom scenariju, imunizacija nece biti uspesna, jer imamo veliki broj radnika na crno, na sivo, i na osnovu ugovora o muljanju u korist poslodavca…!! Show must gone…tj. ima da nas gone…??

    1. Од самог почетка и начин на који су кренули кампању лажне пландемије, код сваког ко логично размишља, изазивало је сумњу. Како време пролази, показаће се да је сумња оправдана и да су намере твораца ове шараде злонамерне и да ће исход бити неизвестан!

      1. Da, zaista je tako…malo po malo zaista postaje ocigledno da je svrha cele ove ujdurme sa tzv korona virusom zapravo vakcinacija koja ce odmah ali i na dugi rok (kada ovi vakcinisani pocnu da se raspadaju od mnogih nepoznatih bolesti) doneti ogroman profit. Kako ljudi to ne shvataju?

  4. Kako u Nisu ima sve vakcine a mi u Vojvodini fajzer ni za lek , iako je bas za tom vakcinom u Vojvodini najveca potraznja

  5. U ovoj zemlji se sve radi na silu. Šta je sa 700.000 članova SNS? Zašto se ne vakcinišu? Valjda veruju predsedniku. Tu su njihove porodice, mnogi koji nemaju veze sa SNS, državni službenici… Do sada smo trebali da imamo 3 miliona vakcinisanih i da ne zalazimo u sela i kolektive. Zar e-uprava ne štiti privatnost? Gde li mi živimo!?!?!

    1. Evidentno je da su oni prvi i vakcinisani, jer mi „obicni“ cekamo vec nedeljama…

  6. Nazovi sindikat Sloga je politička organizacija zbog čijeg delovanja po firmama je dosta radnika ostali bez posla verujući njima kao članici kupus opozicije. Njima nije do dobrobiti radnica i radnika već da prikupe dovoljno glasova za lidera opozicije protiv sadašnje vlasti. Treba uvesti obaveznu vakcibaciju kako bi suzbili ovu (fabrički napravljenu) pošast.

  7. Šta je sledeće? Da nam ulaze u kuće i sa pištoljem na čelu da nas vakcinišu? E pa netje da moze. Neko se malo prekombinovo sa vakcinama.

  8. Ko neće da se vakciniše mogao bi da završi u Dunavu. 1461 kilometar, 7 metara od obale.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.