KRIK: Tužioci dokazali ubistva iako je otužnica ‘tanka’

Ostavite komentar


  1. Bez pomoći države nebi opstali toliko godina,nemojmo se zavaravati,policija je znala ko su ti ljudi,za koga su radili,ko ih je štitio….neka budu pošteni i fer i jekvto obelodane i to bi bila prava borba protiv kriminala,ovako je sve priča za laku noć….ž

  2. Bez pomoći države nebi opstali toliko godina,nemojmo se zavaravati,policija je znala ko su ti ljudi,za koga su radili,ko ih je štitio….neka budu pošteni i fer i jekvto obelodane i to bi bila prava borba protiv kriminala,ovako je sve priča za laku noć….zemljom drma jedan čovek uz pomoć ovakvih tipova i kraj priče…..

  3. U srbiji sve sto se desi je ON ispred ili iza bilo to dobro ili lose. Ta Belivukova grupa je harala 5-6 godina, zarila i palila a da drzava nezna za to cak ni BiA. Po svim pravilima imala je svog coveka medju njima. Morala je.Taj je obavestavao cvoju vezu a veza svoju vezu i na kraju on je morao sve znati. Krusik, nista nije znao a strpao uzbunjivaca u zatvor. Jovanjica nema pojma da je to postojalo. a mi svi „pa mozda i nezna“. Belivuk, svirepo ubijao i o tom saznao nedavno i iznenadjen. A znao je sve od pocetka. i umesto da odmah intervnise i spasi makar jedan zivot on ceka do kad je morao da uskace i intervenise tj. kad je FBI rekao basta. I opet „ja pojma nisam imao“ i opet narod mu veruje pa dokle bre ljudi? Ako se tako nastavi nastupice totalni mrak za sve.
    Ma kakve ekonomske uspehe da postize treba ga napasti za sva nepocinstva a najociglednije je naplatna rampa Doljevac. Kako stvari stoje izvuci ce ga Zagorka i iz Belivuka. Koliko god da je placa jeftina je. U svetu, ako se cak po sumnja, politicar podnosi neopozivu ostavku. A ovde ne vrede ni nadzorne kamere.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.