KRIK: U popločavanju beogradskih ulica učestvuje firma u kojoj su vlasnici Veselinović i Radoičić

Ostavite komentar


  1. Ova dva čoveka nisu od juče, žarili i palili na Kosovu i bili bliski vlastima u Srbiji i dok je Tadić vladao. Sada su se osilili i raširili po celoj Srbiji.

  2. E’, pravo sam „iznenađen“! Ja mislio da su te „patrijote“ u Mitrovici…Kad ono, „grade“ Beograd… Vidite, molim, da nisu i tamo, ono, prema BNV?

  3. Šta je tu čudno. Pa svi miljenici Aleksandra Vučića, počev od Željka Mitrovića i Pinka, su najveći poreski dužnici u zemlji. Zašto je to tako možete i sami zaključiti.

  4. To su pravi izvodjaci radova – nadzemnih i podzemnih.
    Investitor su gradjani Bgd koje zastupa ugledni ex milicionar iz KS.
    Nadzorni organ je takodje poznat – Najbolji studnet PF.

  5. cemu dokazivanje ocitog..formirana je drzava sa privatnim drzavnim budzetom privatnim institucijama gde je realno najveci privredni kriminal.. zao mi ovih sto rade u privrednom kriminalu jer da bi nekoga procesuirali moraju da napuste posao ili se obese..dakle sitni i oni sto drzavi nece da daju reket ce platiti il na mostu il na cupriji..onstitucije da rade brzo bi se sve dovelo u red..tj da su nezavisni..sistem bi se sam jednostavno urusio..Napred necemo nazad ne mozemo.. pa vidi

  6. Patriote su oni koji su za Vučića, a tu ljubav Vučić je uvek plaćao. Ko je protiv Vučića, taj je izdajnik i za njega nema posla u ovoj nazovi državi.

  7. Interesantno,firma u blokadi tačno 5 godina.Istoga dana kada i MERMER ŽAGUBICA!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.