Kristina Kovač: Gromoglasna tišina zveči

Kristina Kovač zatražila od kolega da pruže podršku Georgievu povodom aktuelnog otkazivanja koncerta u Smederevu

Ostavite komentar


  1. Koliko se secam, gradonacelnica Smedereva 2014-te . nije bila clan SNS, vec je na izbore izasla kao kandidat grupe gradjana, pobedila i usla sa Vucicevcima u koaliciju. Sad ona ispade veci radikal od naprednjaka.

  2. Hajde ljudi vreme je da se Srbija ili ovo što je ostalo od nje digne na noge.Pa ovaj diktator je gori od onog što je zakopan ko kućni ljubimac u dvorištu u Požarevcu.Sloba je za ovog bio gospodin.
    Hajde ljudi,dogorelo je do nokata više se njegovog zuluma trpeti ne može.VOSTANI SERBIJE DUGO SI SPAVALA:

  3. Moj izbor svakako nije Sasa Jankovic. Moj izbor je Vuk Jeremic, ali sto se tice Vlade Georgieva ovo njemu sto su uradili je van svake pameti. Pa ovo nije bilo ni za vreme Milosevica ili sam ja tad imao malo godina pa se nesecam. Svako ima pravo na politicko opredeljenje pa i na rad. Ovo nije po ustavu. Podrska Vladi!!!

  4. Ja moram jos jednom da ponovim. Nikada, ali nikada vise necu glasati za kandidata iza kojeg stoji DS, necu ni za Velju a ni za SNS. Ima li jos neko? Nema. Hvala. Necu izaci na izbore.

  5. Ovo nema nikakve veze sa koncertom. I ranije je bilo otkszivanja i odlaganja koncerta, ali tada nije bilo ovih koji ne dave. Poruka za njih: ne davite nas više i nemojte da se krijete iza poštenih geađana Smedereva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.