Krivična prijava protiv Ace Lukasa

Ostavite komentar


  1. Bilo bi pravedno da dođe i jedna krivična prijava za dugogodišnje vređanje ljudske inteligencije i nasilno ispiranje mozga od strane AV (mislim na Aleksandra Vuksanovića) pomoću javnih servisa informisanja raznih mitrovića.

  2. Sećam se njegove reklame u kojoj se ničim izazvan našao u biblioteci! Taj izraz zaprepašćenja mestom (iako je iskusni član SNS “biblioteke“) nemoguće je bilo odglumiti…

  3. Dotičnom je mesto,negde ,u izzolaciji,a ne ne javnim srvisima,gde prosipa nemoral i gluposti.

  4. Opet pišete o ovom liku. Možemo li da se nadamo u skorije vreme i nekom tekstu o Ceci i njenoj široj familiji, Jeci i njenim problemima sa kilogramima, Džejevim problemima sa alkoholom, Maci Diskreciji, Tijani Ajfon i ostaloj ˝eliti˝ naše estrade.Jeste li svesni da pravite besplatnu reklamu ovom liku? Ako ne verujete pogledajte još jednom komentar pod imenom Ljutko Ljutković. Ili vam je namera da postepeno postanete list poput Blica.

  5. Slazem se u vezi tih bolesnika,a i slazem se i da lukas ne bi trebalo da je neki autoritet!

  6. Teror ovih malobrojnih je presao svaku meru.Stvoricete kontraefekat.Nekada davno sam uz studiranje,taksiranje i ostalo radio i u Knez Mihailovoj i prodavao kasete do 2000-te dok nas policijska mafija nije proterala.I onda posle 05.10.2000.posto su razbijeni ponovo smo se vratili u Knez ali vec u martu 2001 smo ponovo proterani i od tada Knez drze Kosovari uz zastitu policije a pogotovo takozvane komunalne policije.I mogu “strucno“ reci da je Aco Lukas najprodavaniji pevac.Njegovih kompilacija sa splava “Lukas“ i drugih je prodato sigurno ukupno nekolika miliona a On od toga nije imao nikakve koristi.Neko takozvana piratska mafija pod zastitom policije i malo mi pojedinci.
    To sto coveku najpopularnijem pevacu kakav je da je zabranjujete da iznese svoje misljenje je strasno.Lici na 20.10.1944.kada su partizanski roditelji danasnjih “demokrata“ upali u Beograd.Covek ima pravo da kaze sta misli jer tako isto misli 90% Srbije a druga stvar je sto nesmu da kazu.Drugarica Brankica Jankovic sve stiti osiim gradjana Srbije sto znam nazalost iz licnog iskustva.Sama prijava ne znaci nista dok je tuzilac ne prihvatii i da sudiji na postupanje sto ce u ovoj politickoj situaciji verovatno uraditi i imacete kontraefekat.Meni se ne svidja za koga peva dzabe u kampanji ali sta da se radi to je u Srbiji normalno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.