Krivične prijave protiv čelnika SBPOK-a Papića zbog prebijanja

Dejan Pejović, vlasnik restorana Jahorina, zaštitu traži na sudu

Ostavite komentar


  1. Kada konobar postane pomoćnik načelnika. Ej, pa i Nušić ne bi to smislio. Bagra kojom treba napuniti zatvore. Onaj što prodaje pečenje direktor EPS-a, Neša bez fakulteta, kao Jovan bez zemlje, ministar, Mali Plagigajtor – ministar, zemunci preuzeli SDPR i vojnu industriju a tetkino dete ministar odbran a keramičar šef BIA. Pa gde to ima u kojoj zemnlji. Srbiji, Srbiji zemlji koja se gasi.

    1. Miki, bravo! Sažeta i vrlo precizna slika srbijanske „elite“. Ovi navedeni su još i krem ekipe koju veći deo javnosti uopšte nevidi, a koji su zaposeli busije po opštinama i gradovima u unutrašnjosti Srbije. Na ovim prostorima uređenije se živelo u vreme Turaka. Znalo se koliki je porez , kome se plaća i kome ide. Ova banda više nema ni trunke sumnje šta im je glavni zadatak – lopovluk, lopovluk i samo lopovluk. A mi ih još plaćamo da taj posao. Sve što rade i prikazuju kao svoja velika dostignuća, rade isključivo kako bi izvukli, čitaj ukrali, pare iz budžeta Srbije. Dragi građani Srbije, osvestite se, shvatite da kradu iz VAŠEG džepa, to su vaše pare, nisu pale s neba, dajete ih da bi vi i vaše porodice živeli bolje , a ne da bi se mafija bogatila. Pri tome ne biraju metode i sredstva. Glavni izvođači radova su im kriminalci, navijačke bande, batinaši raznih profila. Samo još da ih sve obuku u braon košulje i eto nama slike iz tridesetih godina prošlog veka u Nemačkoj – deja vu. Gigantske javne nabavke, Begrad na vodi, partijske, rođačke, kumovske firme, desetostruko naduvane cene – inventivnost u lopovluku im je bezgranična. Iz njihovih megafona ne izlazi ništa drugo osim laži u najčistijem obliku. Više ni sami nisu u stanju da konzistentno isprate tirade lažnih izjava, jeni drugima nesvesno protivreče, ne stižu od tolike količine afera da usklade svoja bulažnjenja. Nemaju odgovor ni na jedno ozbiljnije pitanje. Nadam se da će kad im dogori, a sigurno će jednog dana, vući bukagije dugo, dugo i u ustanovama zatvorenog tipa, razmenjivati uspomene iz starih dobrih vremena.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.