Krivične prijave protiv dvoje lekara zbog ugradnje stenta kome je istekao rok

Ostavite komentar


  1. Jel to znaci da lekari treba da kontrolusu datum isteka lekova, gaza, sredstava za dezinfekciju, pelena za odrasle…Kakve gluposti!!! Uskoro ce svi doktori da odu iz zemlje, pa niko vise nece imati problema! Samo me brine koga ce da pljuju po novinama!!!

    1. Kakvo izvrtanje cinjenica! Svako kontrolise ono za sta je zaduzen. Apotekari lekove, medicindke sestre – gaze, a stent? Pa ko ce drugi nego hirurg? Da nece mozda salterusa ili glavna babica?
      Majstori smo da budemo strucnjaci za sve.

      1. kao sto si i ti strucnjak za ovu oblast. stentove NE ugradjuju hirurzi, nego radiolozi i kardiolozi

  2. U Kragujevcu se u centru gradi garaža od 5 spratova i to usred stambenog boka u ulici Kneza Miloša ! Da li će i za takve stvari odgovarati direktor JP Urbanizma koji je overio urbanistički plan za garažu u našem bloku ? Da li su svesni da će nama i deci i starijima koji ovde živimo, trajno ugrožavati zdravlje sa gasovima i bukom ? Zašto DANAS ne napiše tekst o tome i proveri jel ima uradjene Studije zaštite živitne sredine i ko je dozvolio da nas truju i da li će za to odgovarati ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.