Više krivičnih prijava zbog napuštanja samoizolacije

Ostavite komentar


  1. Uz krivicnu prijavu oduzeti pasos i zabraniti napustanje Srbije do okoncanja krivicnog postupka. Jedino to ce dozvati pameti gastose koji koriste boravak u Srbiji za provod pracen grljenjem i ljubljenjem sa prijateljima i napijanjem do besvesti i nazad. Kada ne budu mogli da se vrate nazad ostace bez posla, sto je bolje nego da mi imamo italijanski scenario zbog njihove neodgovornosti i bahatosti.

    1. Vidite, i ja živim u inostranstvu ali legalno. Imam porodočno zdravstveno osiguranje u ugovoru sa kompanijom za koju radim. Takvo osiguranje nema niko u Srbiji. I da, hteli smo Uskrs da provedemo u Srbiji ali smo odustali, ne zbog preporuke nego zbog zdravlja. Ovde smo bezbedniji jer imamo jako dobru zdravstvenu službu. Mislim da se ovde ipak radi ili o ljudima “sa dna kace” koji nemaju nikakvo osiguranje ili o ilegalcima koji se na svaka tri meseca vrate pa opet idu preko da rade na crno.

    2. nije to dovoljno. I da plate za svu štetu koju su izazvali posredno, i što je angažovana policija, vozila, za rad suda, za komplikacije onima kojima su preneli viruse – skupila bi se dobra svota, epidemija nije jeftin posao!! Treba neko to da plati, ali ne svi poreski obveznici. Prekršioci malo više!!

  2. Svima koji su usli u Srbiju i kojima je odredjena samoizolacija podeliti nanogice na granici ner su trideset posto neodgovorni a jos pedesetak posto postuje pravila ali pustaju decu i unucice po komsiluku xa se igraju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.