Krivične prijave zbog novogodišnje rasvete

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd

Ostavite komentar


  1. Ovako čitajući, čovek bi rekao da je taj tender namešten. No, ubedjen sam da tekst tendera ne sadrži te odrednice koje, po rečima podnosica prijave, favorizuju neku odredjenu firmu. Tenderi su transparentni, svako može da ih čita, tako da jednostavno ne verujem u navode prijave. nego mislim da je ona politički motivisana i zato obiluje izmišljotinama.

  2. Ovo nema nigde,ne razumem sta je lose uradio Sinisa Mali,on je zeleo samo da Beograd bude lep za vreme praznika,i da izgleda svetski,cemu krivicna prijava.

  3. Zvuči strašno da se i oko novogodišnje rasvete koja treba da ulepša i razveseli naš grad za praznike, dešavaju takve priče. Da li je to tačno i šta je istina, neka utvrde nadležni organi.

  4. Osim namestanja tendera, sto je po sebi skandalozno, trebalo bi da se pobunimo i protiv kica – udavljeni smo gomilom tog ruznog osvetljenja, koje, valjda, treba bolje da nam docara duhovnu i materijalnu bedu u kojoj zivimo…

  5. Ispred veterinarskog su brusilicom isekli trouglaste otvore na novim stubovima, da bi provukli naponske kablove za potrebe novogodišnje rasvete ???

  6. Ovo je frapantno guranje prsta u oko svim poreskim obveznicima. Nakon isto tako nameštenog prošlogodišnjeg tendera, ove godine suma za praznično osvetljenje je povećana za oko 30%, a u toku je I novi tender za dodatno praznično osvetlenje!
    Dokle više?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.