Krivokapićeva porodica napušta Srbiju: Policija repetirala pištolj na premijerovog sina? 1foto (BETAPHOTO/SKUPSTINA CRNE GORE/Igor Šljivančanin/MO)

Porodica predsednika Vlade Zdravka Krivokapića odlučila je da napusti Srbiju zbog incidenta koji se večeras dogodio u Beogradu.

Kako je „Vijestima“ kazao izvor blizak porodici, srpska policija je navodno repetirala pištolj na Krivokapićevog sina i člana njegovog obezbeđenja.

Po zakonu, Krivokapićeva deca su štićene ličnosti i to se odnosi i na boravak van državnih granica Crne Gore.

Izvor objašnjava da su Krivokapićev sin i član obezbeđenja pretresani zbog navodne dojave da su naoružani.

Iz porodice tvrde da je oružje koje poseduje obezbeđenje uredno prijavljeno zvaničnim organima Srbije.

Izvor „Vijesti“ dostavio je je snimak dela incidentne situacije gde se vidi kako Krivokapićeva kćerka Jelena protestuje zbog ponašanja policije.

Ćerke Krivokapića, Jelena i Milena Krivokapić su krajem juna nakon hajke koja je pokrenuta u beogradskim tabloidima kazale da se ne osećaju bezbedno u Srbiji, te da je njihova porodica izložena nezapamćenom medijskom linču.

Nakon što su napustile Beograd, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Krivokapićeve ćerke da dođu u Srbiju i poručio im da su dobrodošle da žive ovde.

„Garantovaćemo im bezbednost, Srbija je zemlja dobrih domaćina i dobrih ljudi i kod nas suprotno ne smije da se dešava“, kazao je Vučić.

One su tada saopštile da su odlučile da se vrate u Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.