Krizni štab kao da je u štrajku

Epidemijska situacija je najgora dosad, a na delu je "sistemsko odricanje od odgovornosti"

Ostavite komentar


  1. Mera nema jer ce izbori uskoro a vlast nema petlju da ista uradi plaseci se protesta. Krizni stab nema nikakav kredibilitet odavno.
    Najveci deo naroda je nedisciplinovan, bez svesti i savesti, plus, propracen visokim nivoom opste „zatucanosti“ i iracionalnog straha od vakcina i slicnih gluposti.

  2. Bolje bi bilo da se više ne sastaju, da se skinu sa platnog spiska, i da uzmu propusnice i krenu po kafićima da slave dosadašnje uspehe!

  3. Političarenje – skupljanje izbornih glasova, „odbrana ekonomija“ (stranih – investitorskih i krimi-burazerskih) i „život“ ( pretežno terevenke i lumperajke od jutra do sutra pa ispočetka) do poslednjeg prokuženog i postradalog Srbina i Srpkinje to je plan „na terenu“ a ne na papiru. Ko još nije ukapirao, Krizni štab kao i sva ostala „tela“ i „institucije“ su samo tragikomične imitacije nepostojeće države.

  4. Nema novih mera, jer je krajem meseca Generalna skupština stranke, pa moramo da izdržimo. A i uopšte, predizborna kampanja je u toku.

  5. „Krizni štab kao da je u štrajku“
    – Ono „kao“ je suvisno u naslovu. Njihov rad, ponasanje i javni nastupi pokazuju da su oni u strajku jos od kako su prosle godine osnovani.

  6. Nisu oni u štrajku nego ih je izuzetno loša situacija sa koronom i vakcinacijom postavila u ćošak. To je izgleda cena njihove stručnosti, kompetentnosti ali i soliranja po medijima. Umesto da su još prošle godine zaposlili nekog da im bude PR i da on/ona iznosi u javnost njihove usaglašene stavove i predloge, oni i dan-danas soliraju po medijima zbunjujući ionako uplašen, besan i nervozan narod.

  7. Vučić više neće da se trudi.Sigurno misli ,,nabavio sam vam vakcine,koje nećete da primite,pa smo zato morali da ih poklanjamo.Pa kad ste takvi izvolite i umirite.

  8. Da prevedemo odmah latinsku poslovicu-„Slicno se slicnom raduje „(a kome je i to suvise tesko-mada citaocima „Danasa“ to sigurno nije-a ostali ovde i ne“zalaze“da jos uprostimo-„Nasla vreca zakrpu !“)

  9. Vakcinisati se što više.Najbolje bi bilo da do 2022. svi prime u proseku 10ak doza.To će nas konačno spasiti .Maske obavezno ,samo je bitno da budu petoslojne jer je bitnije preživeti nego slobodno disati ,barem dok brojke ne svedemo na normalu neku.

  10. Može krizni štab da donosi stalno nove mere,al ne vredi,nit se vlast pridržava tih mera,nit se građani pridržavaju tih mera,sve u svemu,kao građani smo neodgovorni a kakvi smo mi takva nam je i vlast.Nije nama krizni štab kriv,krivi smo mi.

  11. Nema zabrana,većini su kič zabave mentalna ravnoteža.Krizni štab je podmiren što funkcijama što novcem.

  12. E pa tako vam je to kad država ulaže u gledanje fudbala a u školama ulaže u puštanje himne.

  13. Dok se vi izdogovarate, pomre vam grdan narod. Alo osvestite se,. Sta se ceka.

  14. I njih smorila plandemija… Kažu idu izbori, ahah ko još veruje u izbore, rezultati su već namešteni i zna se ko će biti novi oligarh…

  15. Zakon o zastiti stanovnistva od zaraznih bolesti postoji, nije u suprotnosti sa Ustavom, primenu propisuje Ministar zdravlja. Zao mi je medicinskog osoblja KS odavno su trebali da napuste ta mesta, i ostave gospodinu Vucicu da vodi KS i donosi odluke kao sto i radi a ne da se dozvoli da omalovazava struku. Zakon postoji a zasto se ne sprovodi pa pitajte gospodina Vucica. Ziveli

  16. Nemoze bez Bosanca nista, bosanski car Vucic, kako glup I nepismen narod zivi u srbiji. Duboke korene primitivizma I seljacizma imaju. Sve srpski bosanci u drzavi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.