Krizni štab saopštio oštrije mere, akcenat na velikim ski centrima

Ostavite komentar


        1. Da ima veliki broj marsovaca i znacajna kolonija pingvina a nadje se i po neki klingonac

        2. Zive srpski botovi koji se nakotiše i koji su neiživljeni, alavi, neobrazovani, bahati… i misle da ih članska karta imunizuje od svega…

    1. Pogledaj procente npr 20000 je za Beograd 1,3% populacije a npr za neko malo mesto je to 100% – ukljuci mozak ponekad

    2. A tebe nek zatvore u ludnicu dok se ne urazumis… a da si iz Beograda bunila bi se.. a ovako ti smeta

  1. Sad kada je sezona pri kraju oni bi da se obracunaju sa ski centrima..ma da sio mi ga Djuro ! Kasno,nepotrebno i providno !

    1. Pa ni sada se ne obračunavaju, i dalje nisu ista pravila jao za ostatak zemlje.

      1. „Hoteli mogu vršiti delatnosti služenja hrane i pića u svojim restoranima i kafe barovima takođe do 14.00 časova svim građanima a od 14.00 do 22.00 časova ova usluga je dozvoljena samo osobama koje imaju uplaćen smeštaj u tom hotelu ili nekom drugom kategorizovanom smeštaju.“
        Ko ima novaca da priušti hotelski smeštaj može i u bar i u restoran, a ostala raja izigrava ovce, u tor od 14h pa nadalje.

  2. Muče ovaj narod godinu dana u svakom smislu te reči. Ni sami ne znaju o efektima koje daju takozvane vakcine
    Postavlja se pitanje kada će kraj njihovom ludilu!!!

    1. Njihovom ludilu kraja nema. A ako ste mislili na kraj ludila zvanog pandemija to će biti negde oko pravoslavnog Uskrsa.

  3. Хахаха, ја мислим да им у јуну треба забранити рад.

  4. Какав је то кризни штаб без Весића. Једино он зна кад шта треба да се позатвара, једино он брине о радном народу и о нашој будућности.
    У осталом то је акцептирано на највишем нивоу и он је једини кандидат за премијера.

  5. Zabraniti rad skijališta jun,jul,avgust,plaža decembar,januar,februar.Ljubi vas tata tako bistre.

  6. Zurke po hotelima se nastavljaju, do duse sad vise nema ni smisla, kad se elita iskijala i izpartijala ova dva meseca. Zatvaraj sirotinju i tamo neki lokalni kafic u nekom Boru. Stavljaj opet bolnice sve moguce u Kovid sistem, sto bi se druge bolesti lecile. Pa danas je sve Korona! A i pitanje, milion vakcinisanih a sve vise bolesnih? Jel to “Kinez” nesto ne deluje?
    Molim da se objavi komentar.

  7. E moj krizni stabu pa sto se ne povucete kad vas niko ne slusa.Pa premijerka je otvarajuci gondolu rekla da kovida nema na planinama a i prosla je ski sezona.Ugostitelji zaradili novac a narod koronu i gotovo

  8. Krizni stab, vojni vrh, drzavno rukovodstvo itd. sve terminologija propalog komunistickog totalitarima bivse drzave. Jos vi spavate dubokim komunistickim snom. dok su se svi drugi otarasili tog zla Sebija je i dalje na zacelju evropske ideje o boljem, sadrzajnijem, prosperitetnijem i bogatijem zivotu unutar EU sto pruza pretpostavke za modernu drzavu i mirnu buducnost na dobrobit svih njenih gradjana.

  9. Kome prijaviti krsenje mera,jer iz licnog iskustva niko ne izlazi na teren,a zvao sam na desetine puta.U pitanju je objekat koji radi non stop a nebi smeo.Vetovatno ih neko stiti…..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.