Kuburović o neizručenju Morine: Velika sramota za međunarodno pravo

Ostavite komentar


  1. Ne, nego će da ga izruče k’o vi onog Kurda Erdoganu…

    „odlučeno je suprotno istini i činjenicama“

    Gospođice draga, kako sve vi uopšte položili Krivično procesno pravo? Sud se u ekstradicionom postupku ne bavi ni istinama ni činjenicama. Samo utvrđuje da li postoje ili ne postoje uslovi za izručenje. A jedan od bitnih uslova je i to da li će okrivljeni kod nih koji ga traže imati fer i pošteno suđenje.
    A ako su utvrdili da neće, to ide vama (množina) na dušu…

    P.S. Pitam se hoće li i sad da nabaci onaj široki osmeh kao kad su je pitali za izručenje već pomenutog Kurda…

    1. Pa mozda treba da date primer pa izrucite babu radikalku Vjerica nesto koja neprekidno prosipa bljuvotine i siri zlo, pa onda ubice brace Bitici koje krijete, pa onda palitelje ambadada i tako dalje, pa ce mozda i drugi poci za vasim svijetlim.primerom.

  2. Jeli ženska, a šta je neizručivanje Svete Marovića onda!? Čovek je pobegao a Vučić ga krije ovde već dve godine… Sram te bilo, nemaš ni grama morala…

    1. A, gde baš nadjoste Svetu Marovića? Zar nemate stotine onih, koji prethodno nisu izručeni Srbiji?“ Da podjemo od Ejupa Ganića, Orića, Haradinaja i stotine onih zlikovaca čije je izručenje odbijeno? Ne znam da li Kuburovićku treba da bude sram, i ne znam da li ima i grama morala ali, znam da ste Vi „pendžetirali“ obraze a možda i veliki deo moždanih vijuga. Pazite, koje poredjenje, Sveta Marović?!

  3. Zena zalutala na mesto ministarke bez ikakvog prakticnog iskustva lupa.Zaboravlja da je Srbija dala drzavljanstvo osobi sa interpolove poternice.Korupcija koja,zahvaljujuci i ovoj zeni,vlada pravosudjem u Srbiji izgleda da je prisutna i u komsiluku i nista im po tom pitanju ne mozemo.

  4. Zalosno je da nijedan , ratni zlocinac , sa poternica Interpola , nije isporucen pravdi Republike Srbije za pocinjena zlodela od kako je gospodja ( ili gospodjica ) ministar Pravosudja iako su “ bili dostavljeni svi potrebni dokazni materijali “
    Identicna izjava kao i u slucaju Haradinaj u Francuskoj iako je Francusko ministarstvo pravde trazilo dodatne dokaze i cekalo , drzeci Haradinaja u zatvoru , vise od mesec dana Naravno Francuzi nisu dobili nista , zvanicno obavestenje posle pustanja doticnog na slobodu sa zabranom boravka na teritoriji Francuske
    cak i poseta predsednika svih Francuza je prosla na obostrano zadovoljstvo
    Verujem da imate preca posla ,gospodjo ministarka , npr :Jutka ili ustavni amandmani sa kojima smanjujete i ovako skoro nepostojecu nezavisnost drzavnih .tuzilaca ( i njihovih zamenika ) od uticaja „( kontrole ) vas sns politicara i vama bliskih “ mangupa “ citat : narodni sns poslanik Djukanovic

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.