Kuću cveća danas posetio mnogo manji broj ljudi nego prethodnih godina (FOTO)

Povodom četiri decenije od smrti Josipa Broza Tita

Ostavite komentar


  1. U Srbiji šire Jugoslovenstvo. Da li ima neki spomenik ili obeležje u bivšim Socijalističkim republikama sa obeležjem jugoslovenstva, recimo u Hrvatskoj, Sloveniji, BJR, BiH, . Neka se neko pojavi na skupu. Neka šire jugoslovenstvo u svojim republikama, a ne u Beogradu.

    1. Da je ‘stari’ jos ziv komesar Trump bi mu bio prijatelj kao Putinu, diktatoru Sjeverne Koreje kao I ostalim diktatorskim propalicama Turske, Madjarske, Republike srpske, itd.
      Srbistane, Tito vas je yebavao onda kao I sada! Kada ce vam stici iz dupeta u glavu?

    2. Шта Вама то смета? Живите одмах поред, па паркирају испред Ваше авлије?!
      И ово је некакав туризам – људи дођу, промувају се, оставе неки евро за пљескавицу и пиво, и оду – не праве штету…

    3. SFRJ je bila svetski pojam i faktor. Danasnje republike su obicne vazalne drzavice. Nebitne i u Evropi, a kamoli svetu.

  2. Osoba koja je pisala ovaj tekst bi trebalo da obnovi gradivo o pravopisu, gramatici i stilu. Takođe, urednik koji je pustio neuređen tekst bi trebalo da obrati pažnju ubuduće.

  3. Možda nisu hteli da dođu u većem broju da ne donesu virus voljenom Brozu!

  4. Dacek polozio Titu venac za preko 10% a tajkunska opozicija u isto vreme na balkonima novosagradjenih nekretnina peva ‘bela cao’ uz Djilasov pleh, pardon serpa orkestar,….. za snizeni jednocifreni izborni prag.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.