Informativno propagadni centar Kula u okviru kojeg funkcioniše lokalni Radio Kula i lokalni list Kulska komuna kupio je na licitaciji Dragan Jovanović, novinar i vlasnik druge lokalne radio-stanice u Kuli – Radio Zenita. On je IPC Kula platio 5,2 miliona dinara što je oko 25 puta viša cena od početne koja je iznosila 193.

Informativno propagadni centar Kula u okviru kojeg funkcioniše lokalni Radio Kula i lokalni list Kulska komuna kupio je na licitaciji Dragan Jovanović, novinar i vlasnik druge lokalne radio-stanice u Kuli – Radio Zenita. On je IPC Kula platio 5,2 miliona dinara što je oko 25 puta viša cena od početne koja je iznosila 193.000 dinara. Prema njegovim rečima, zaposleni u IPC Kula nisu ugroženi jer će ova lokalna medijska kuća nastaviti sa radom punim kapacitetom, a programski sadržaji će biti prošireni.
– Radio Kula će nastaviti s trojezičnim programom koji će biti obogaćen nekim novim emisijama tako da se u tom delu neće ništa menjati. Uostalom, ja se ovim poslom bavim tridesetak godina i IPC Kula sam kupio da zajedno sa Radio Zenitom koji sam pokrenuo pre nekoliko godina napravim jaku lokalnu medijsku kuću – kaže Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari