Kulačin o "prozivkama" unutar SNS-a: Jugović ima "cojones" za razliku od Đukanovića 1Foto: FoNet/Ognjen Stevanović; Printscreen/Dobar Los Zao

Vladimir Đukanović, advokat i funkcioner SNS-a, oštro je kritikovao gostovanje svog stranačkog kolege i narodnog poslanika Bratislava Jugovića u emisiji „Dobar, loš, zao“ koja se u vidu podkasta emituje na sajtu Nova.rs. Kritika je usledila i pre emitovanja emisije u sredu uveče, a njena suština je „Vučić ti je dao mandat, a ti ga na ovaj način izdaješ“.

„Vidim da je izvesni Bratislav Jugović gostujući u emisiji kod Vidojkovića i Kulačina bez blama zatražio da Nova S dobije nacionalnu frekvenciju. Sasvim po zasluzi, zar ne? Psovali su majku Vučiću, dete mu proglašavali za kriminalca, satanizovali mu porodicu i sve saradnike. Užas!“, napisao je Đukanović na svom Tviter nalogu.

A potom nastavio:

„Vučić ti omogući da budeš poslanik, ti mu ovako vratiš. Jasno je da je narod uvek više voleo Vučića nego njegovi funkcioneri. Sramota!“, poentirao je Đukanović.

Da je pripadnicima vladajuće stranke, da li otvoreno ili prećutno, zabranjeno da gostuju ili daju izjave za nezavisne medije, jasno je svima koji u njima rade, kao i čitaocima i gledaocima tih medija, jer u proteklih skoro 10 godina na prste jedne ruke ste mogli da izbrojite kada je neko od funkcionera dao izjavu za te medije, o intervjuima da i ne pričamo.

Ali da se gostovanje u zabavno-satiričnoj emisiji izjednačava sa maltene veleizdajom, potvrdio je Đukanović navedenim tvitovima.

Jugović mu nije ostao dužan te je za naš list izjavio da je gostujući kod Kulačina i Vidojkovića „progutao žabu da Vladimir Đukanović ne bi gutao krokodila“.

On je naveo da će svakome ko bude gledao emisiju biti jasno da je pozivao na manje tenzije u društvu i na političkoj sceni.

„I Đilasovci su državnika kao što je Aleksandar Vučić nazivali mafijašem, pa je Vučić razgovarao sa Đilasom. Između ostalog, konstatovao sam da su Vidojković i Kulačin apsolutni krivci što Nova S nije bila u igri za nacionalnu frekvenciju“, rekao je Jugović za Danas.

Na „prozivanje“ funkcionera vladajuće stranke reagovao je i autorski dvojac emisije „Dobar, loš, zao“.

Nenad Kulačin ocenio je za Danas da je trenutno najangažovaniji advokat u zemlji dokazao ovim postupkom da više vodi računa o svom šefu nego o svojim klijentima.

– Poput muve zunzare, zalepio se na najavu emisije koju nije ni pogledao. Po ko zna koji put je pokazao da je Đuka. Njegov stranački kolega Jugović je pokazao da ima „cojones“ o kojima Đuka može samo da sanja i gostovao je u emisiji koja je najverovatnije na vrhu crne liste, ili liste za odstrel u SNS. Svojim postupkom je svakako zavredeo pažnju svog šefa i verovatno zavredeo da se jedna životinja sa Fruške gore nazove po njemu – navodi Kulačin za Danas.

Marko Vidojković, pak, smatra da je reč o ljubomori, i apeluje na smirivanje tenzija.

– Očigledno je došlo do ljubomore i zapravo do svađe među naprednjacima ko će nam biti gost i jesti žabe i krokodile kod nas. Apelujem na vlast da dođe do smirivanja tenzija u njihovim redovima – poručio je Vidojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari