Jugović o Đukanovićevim prozivkama: Gostujući na Novoj S progutao sam žabu da on ne bi gutao krokodila 1Foto: FoNet/Ognjen Stevanović; Printscreen/Dobar Los Zao

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović objavio je na svom Tviter profilu status u kome navodi da je izjava člana Glavnog odbora SNS-a Bratislava Jugovića da Nova S treba da dobije nacionalnu frekvenciju „užasna“, i bez blama izrečena.

Kako navodi Đukanović, Jugović je tokom gostovanja u emisiji ‘Dobar Loš Zao’ zatražio „bez blama da Nova S dobije nacionalnu frekvenciju“ uprkos tome što su „psovali majku Vučiću, dete mu proglašavali za kriminalca, satanizovali porodicu i sve saradnike“.

„Vučić ti omogući da budeš poslanik, ti mu ovako vratiš“, napisao je Đukanović uz konstataciju da je jasno da je narod uvek više voleo Vučića nego sami njegovi funkcioneri, što je „sramota“.

Povodom Đukanovićeve prozivke, Jugović je kazao za Danas da, ko bude gledao emisiju, biće mu jasno da je pozivao na manje tenzije u društvu i na političkoj sceni.

„I Đilasovci su državnika kao što je Aleksandar Vučić nazivali mafijašem, pa je Vučić razgovarao sa Đilasom. Između ostalog, konstatovao sam da su Vidojković i Kulačin apsolutni krivci što Nova S nije bila u igri za nacionalnu frekvenciju“, ukazuje Jugović.

Osvrćući se na svoje gostovanje kod Kulačina i Vidojkovića, objasnio je da je time i samom Đukanoviću učinio uslugu.

„Gostujući kod Kulačina i Vidojkovića ja sam progutao žabu da Vladimir Đukanović ne bi gutao krokodila“, zaključio je Jugović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari