Kurir nije dobio novac na gradskom konkursu za medije

Demanti Adria Media Grupe na tekst "Podrška režimu SNS jedini kriterijum za javni interes" (Danas, 26. novembar 2018)

Ostavite komentar


  1. Do juče klicali Kuriru, BRAVO!! što napada Vučića, sada ih naprasno predstavljate kao režimsku novinu….pa odlučite se …jel medijski mrak ili su direktori-vlasnici problem…kako tako istinitog čoveka može neko da uceni ili ti ne daj bože potkupi?

  2. Demanti Adria Media Grupe na tekst „Podrška režimu SNS jedini kriterijum za javni interes

  3. Medijski mrak je u Srbiji termin koji vlasnici medija koriste da bi naterali strukture na vlasti da im daju lovu za realno izveštavanje….e sad šta je to realno to je do glave koja promatra….Ova glava sa slike za nju je realno ono što kaže onaj koji da više…pa trka može da počne!

  4. Nije tačna informacija da je „Kurir“, koji je najvažnije izdanje kompanije Adria Media Group doo Beograd, na Konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja teritoriji grada Beograda, dobio višemilionska novčana sredstva.

  5. Upravo naprotiv, kompanija Adria Media Group doo iako je učestvovala na gore navedenom konkursu Grada Beograda, na istom nije dobila nikakva novčana sredstva, jer ni jedan od 5 (pet) projekata sa kojima je konkurisala nije podržan od strane komisije.

  6. Da je pretpostavljam „Kurir“ imao dobar i finansijski opravdan projekat prošao bi kao i drugi. Očigledno nije…

  7. Studio B je dobio pare ali te pare nisu došle do zaposlenih. Plate kasne 3-4 meseca. Ko zna kome idu te pare.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.