Kurti, Osmani, Konjufca traže Unesku da skine oznaku ugroženi četiri manastira SPC na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Jedino sto spada u „kosovarske spomenike“ su one biste Klintona, Busa ili koga li su vec Albanci „ovekovecili“ a srpsku kulturnu i versku bastinu samo neka ostave na miru ali i ilirsku i dacansku koju isto svojataju. Inace i ovaj potez albanskih nacosa sa Kosova na celu sa Kurtijem, uz pokusaje da na sever Kosova instaliraju svoju „vojsku“, pretnje nekakvim tuzbama za „genocid“ su pokazatelj zasto Srbija nikada ne sme da prizna tu albansku tvorevinu na Kosovu, sta bi tek radili da dobiju medjunarodni legimitet.

  2. UNESKO treba da stavi oznaku ugrozenosti na svakog ko nije Albanac odnosno na sve Srbe , Rome, i ostale kao i na one koji nisu lojalni vladajucoj kombinovanoj garnituri , zatim na sva groblja i spomenike na tim grobljim gde su sahranjeni Srbi , Romi …. Gledajuci sta se radi sa spomenicima isto bi se uradilo i sa svim ostalim sto nije pod zastitom UNESKA , valjda je to dovoljno razumnim svetskim politicarima a o Manistirima i ostalim Svetinjama ne treba da se raspravlja kada se na terenu golim ocima vidi i videlo se sta je sve radjeno , z aone koji hoce da vide , a radilo se pored ostalog i rusenje manastira, svetinja,brisanje ociju s afreski, skidanje krsta , paljenje svetinja, maltretiranje svestenstva, i vadjenje organa na zivo , samo zbog toga ljudi moraju zaista biti zasticeni i dan danas i to mora da prepozna medjunardno bilo sta koje se bavi zastitom ako tako nesto postoji na svetu pa bio to i UNESKO i ne samo zivie ljude da zastite vec i stoku i njihova imanja ako je vec zabranjeno Srbiji da se bavi zastitom , a onaj ko je zabranio Srbiji da se bavi zastitom svega sto je njeno onda taj ZABRANILAC MORA DA ZASTITI ili on ili mi , ali kada stiti treba da stiti a ne da se placa nizasta neka se odluci, ako im je to skupo neka se obrate Srbiji jer od lazne drzave nema ni Z od ZASTITE cak ni njihovih koji im nisu po meri.

  3. Шта ћете када болесни људи умисле да имају „државу“!??

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.