Lalić: Amatersko zastrašivanje medija

Dopis advokata GIM-a sa pretnjom da će biti tuženi ukoliko pominju ovu kompaniju, stigao na adrese više medija - Danasa, NIN-a, N1 i Nedeljnika

Ostavite komentar


  1. Već ih vidim: Zapalili po Jovačicu , ljujaju se u ritmi u pevaju …“GIM peace a chance“…….

  2. Uopšte ne sumnjam da je GIM slao upozorenja. Ali biste razuverili sve nevernrne tome ako biste objavili ta njihova upozorenja.

  3. praktično ovo je potvrda da iza GIM-a stoji država. Čim oni prete ugrožavanjem bezbednosti Srbije očigledno se neko u BIA malo zeznuo dok je to pisao pa nije obratio pažnju ko će to na kraju potpisati.

  4. Vuckovi GIMnasticari,odeveni u “advokatsko ruho”,pokusavaju da se “spase
    sto se spasit moze”.Nema spasa”od radnickih masa”.Istina ,ISPLIVALA.

  5. Brdo afera su zatrpali, ali ova je jedna od onih koja ce im doci glave. Obruc se steze, zato i postaju tako nervozni. Vec osecaju da je zatvor moguc i za njih i da je sve izvesniji.

  6. Vašim pisanjem o GIM-u i ostalim privatnim firmama za trgovinu namenskom robom nanosite štetu nacionalnim interesima Srbije i privatnim interesima državnog vrha. Što za posledicu ima destabilizaciju nacionalne bezbednosti Republike Srbije. U slučaju da su svi navodi koje iznosite tačni Vlada Republike Srbije treba suverenu tj narodu da vrati mandat u suprotnom će svi videti da je primarni nacionalni interes Republike Srbije čist kriminal.

  7. Shvataju oni vrlo dobro koja je uloga medija u drustvu, ali su upali u zivo blato koje su sami zamesili i pokusavaju na svekolike nacine da se izvade – cutanjem, lazima, pretnjama. No, cinjenice su vrlo ubedljive i bas me zanima kada ce tuzilastvo da reaguje. Sta im jos treba? Hoce li se i ovde praviti blesavi kao za rusenje u Hercegovackoj ulici ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.