Latinka Perović pre 20 godina: Srpski narod se više ne da lako prevariti

Iz arhive Danasa: Izdanja od 11. do 17. novembra 1999. godine

Ostavite komentar


  1. Latinka jeste uvek imala dobru nameru i principe od kojih ne odustaje, slagali se sa njima ili ne. Njeno misljenje uvek treba cuti.
    Jedina mana je ta konstantna tendencija i ideja ‘pakovanja’, Haga i Bremerca, sa demokratizacijom, Milosevicem, ratom i kontinuitetom (za taj konrinuitet je sasvim u pravu).
    Te stvari danas vise nemaju veze jedna sa drugom, na Planeti koja se pored Latinke brzo menja, i koju ona vise ne primecuje, zagledana u proslost …

    1. Kao dete, permanentno sam slusao njene tirade, u kojima je glavni krivac, za sve jugoslovenske nevolje, bio srpski nacionalizam. Ona i danas vodi istu borbu sa vetrenjacama pokusavajuci da dokaze kako je bila u pravu. Uostalom, da li ste culi nekoga politicara iz garniture nekadasnjih podrepasa naseg najveceg sina svih naroda i narodnosti, da je rekao: Pogresio sam? Niste i necete. I takvi nas drze na „leru“. Radimo, mucimo se, trpimo ali, uvek u mestu.

      1. Zorane, ocigledno nisi dobro razumeo stvari kad si bio mali. U protivnom ne bi davao ovako besmislen komentar.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.