Lekari oslobođeni optužbi

Ostavite komentar


  1. TIPIČNO ZA Srbiju,,operacija,,Uspela,,Samo,,je Pacijen,Umro,,.Lekarski,,esnaf i dalje ,,nema dovoljno dokaza,, za,,radove,,.Koliko se Ovakvih,,uspeha,, nagomilalao zqdnjih ,,uspešnih,,godina,,potvdila je i jedna od glavnih lekara za nabavku sanitetskih sredstava,, za medicinske,,potrebe,,…

  2. I put se ovim putem obraćam javnosti, alu ovaj naslov me doveo do suza! Ovo je porazno za sistem …strašno. Zastareo slučaj???!!!
    Da nisam imala slučaj majke sa operacijom čukljeva verovatno se ne bih oglasila. Ovim putem imam potrebu da zaključim da Dr Tomić jeste vrhunski stručnjak, ali kad završi operaciju ne zanima ga pacijent , već samo njegova rana. Kada sam usla u njegov zapušen dimom kabinet da pitam zašto moja mama 35 dana ( jos uvek u bolnici ) ima nesnosne glavobolje, on mi je odgovorio "Koje ste vi struke? Ja radim svoj posao…i ograđivao se kako je njegova rana dobra, moja mama razmažena , ne može da trpi bolove??????,!!!!!!!"
    Verovatno bi se i nama desila ovakva tragedija da ja nisam digla frku i tražila da se dovedu svi i anesteziolozi i kardiolozi da se vidi zašto ne prestaju glavobolje…-ali ludačke.( razlog: na njen nizak pritisak spinalna anestezija visoko, nakon operacije trodoni=katastrofa)
    POENTIRAM: Hirurzi se ponasaju kao bogovi i nemaju komunikaciju sa anesteziologom( priprema u anesteziji je ne detaljna definitivno!!!), a pacijenta niko ne sluša. Svako telo drugačije reaguje na različite vrste anestezije!!!
    I ovim završavam:
    Gospodine Tomiću pošto sam ja kao arhitekta – glavni projektant…ne dopustivo je da nemam saradnju sa konstruktivcem , statičarem, mašincem …itd….JER OBJEKAT SE RUŠI BEZ SVIH NAS INTEGRISANIH!!!
    SVI ZAJEDNO,
    VI – STE ZBOG NESAVESNOSTI i NADOBUDNOSTI UGASILI OVAJ MLAD ŽIVOT- Ovom realno estetsko banalnom zahvatu.
    Poruka svima je da morate da dignete ozbiljnu frku u bolnici, kako bi se na ozbiljan problem reagovalo.
    ILI ODE ŽIVOT-SLUČAJ ZASTAREO???!!!
    BIrajte.
    Užasnuta

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.