Letnja sezona na užičkom bazenu: Cene ulaznica kao prošle godine 1Bazen u Užicu: Foto N. Kovačević

Iako vreme još uvek nije letnje, na gradskom bazenu u Užicu zvanično je počela letnja sezona, koja će trajati do 1. septembra.

Na terasi ispred bazena, koji je zatvorenog tipa, postavljene su ležaljke, suncobrani, a posetioci mogu da koriste tatami salu, saunu, teretanu, bilijar, uslige kafića i druge sadržaje.

Cene su, ističe Nenad Đokić, direktor JP Veliki park koje gazduje bazenom, iste kao prošle godine.

Ulaznica košta 250 dinara za celodnevni boravak, poludnevna posle 16 časova 200, a za decu do 12 godina je 100 dinara. Za decu do tri godine ulaz se ne naplaćuje. Porodična ulaznica košta 600 dinara.

Letnja sezona na užičkom bazenu: Cene ulaznica kao prošle godine 2
Foto: Grad Užice

U prodaji su i sezonske karte, a njihova cena za dva meseca je 4.000, a za tri meseca 5.000 dinara i, kako objašnjava Đokić, ponuđene su svim preduzećima, udruženjima i sindikatima u gradu.

„Otvaranje nove letnje sezone znači rad punim potencijalima, što uključuje i spremne otvorene terase kafića i ležaljki koje su na raspolaganju svim posetiocima“, navodi Đokić i podseća na to da gradski bazen radi svakodnevno, od 8 do 24 časa.

Besplatno za osnovce, ali ne dolaze

Odlukom Gradskog veća, učenicima osnovnih škola je već godinama omogućeno da besplatno koriste bazen od 12 do 16 časova ali, kako ističe Đokić, „učenici, u pratnji nastavnika fizičkog vaspitanja, ne dolaze na bazen i ne koriste tu pogodnost“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari